Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Πότε θα γίνει το άναμμα του δέντρου στην πόλη;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 08:48 Λαμία: Πότε θα γίνει το άναμμα του δέντρου στην πόλη;

Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς ετοιμάζεται να μπει η Λαμία τις επόμενες ημέρες με τη μεγάλη γιορτή για το άναμμα του δέντρου και πολλές άλλες εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν τον Δεκέμβριο μέχρι και τις γιορτές.

Αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι από το Δήμο Λαμιέων οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Λαμία θα γίνει στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας (πιθανότατα την Παρασκευή 2/12). Την ίδια ημέρα θα ανάψει και ο στολισμός της πόλης, που και φέτος αναμένεται να ειναι εντυπωσιακός.

Στη μεγάλη γιορτή που θα γίνει στην πλατεία Πάρκου με το άναμμα του δέντρου θα ακολουθήσει συναυλία με τον αγαπημένο Γιώργο Τσαλίκη και ένα ακόμη σχήμα που δεν έχει γίνει γνωστό.

Οι λεπτομέρειες για τα events που θα πλαισιώσουν τη γιορτή θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα σε συνέντευξη τύπου από το Δήμο και τον Εμπορικό Σύλλογο, που επίσης ετοιμάζει διάφορες εκδηλώσεις για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Παγοδρόμιο και Λούνα Πάρκ

Από τις 2 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό παγοδρόμιο, στον εξωτερικό χώρο της Πανελλήνιας Έκθεση Λαμίας.

Μικροί και μεγάλοι θα χαρείτε την εμπειρία και θα διασκεδάσετε στην πιο εορταστική ατμόσφαιρα της πόλης, με το Χριστουγεννιάτικο καράβι, το Τρενάκι του Άι Βασίλη και τα αγαπημένα συγκρουόμενα, που όλα μαζί έρχονται να προσθέσουν μία ξεχωριστή νότα διασκέδασης στη γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης.

Ωράριο λειτουργίας:

Καθημερινές: 12:00-22:00

Σαββατοκύριακα αργίες και γιορτές: 10:00-22:00

Δείτε το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για τις γιορτές των Χριστουγέννων