Τέσσερις μόνιμες θέσεις εργασίας στο e-ΕΦΚΑ στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 08:57 Τέσσερις μόνιμες θέσεις εργασίας στο e-ΕΦΚΑ στη Λαμία

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η 9Κ/2022…

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 9K/2022 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν εβδομήντα τριών (173) θέσεων μονίμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης- e-ΕΦΚΑ (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων), σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Στη Φθιώτιδα και ειδικότερα στη Λαμία, υπάρχουν τέσσερις (4) θέσεις, εκ των οποίων οι τρεις (3) ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ και η μία (1) ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ.

Οι δύο (2) θέσεις ΠΕ είναι στο ΠΥΣΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΛΑΜΙΑ) και οι άλλες δύο (ΠΕ και ΔΕ) στην ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α΄ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.

Πατήστε ΕΔΩ για τον πίνακα θέσεων και το πτυχίο που απαιτείται.

Η προκήρυξη

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση