Νεκρός ο δασεργάτης που καταπλακώθηκε από δέντρο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 06:57 Νεκρός ο δασεργάτης που καταπλακώθηκε από δέντρο (φωτογραφία αρχείου)

Δεν πρόλαβε να φτάσει στο Νοσοκομείο Χαλκίδας…

Δεν τα κατάφερε ο 52χρονος δασεργάτης που το πρωί του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου τραυματίστηκε σοβαρά όταν καταπλακώθηκε από δέντρο στη θέση "Ρετσινόλακκος" της Λίμνης Ευβοίας.

Ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε λίγο πριν φτάσει το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ωστόσο όπως καταγγέλλει σε τοπικά μέσα ο Αντιδήμαρχος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας Γιώργος Σταμούλος, ο σταθμός του ΕΚΑΒ άργησε να ανταποκριθεί σχεδόν 2,5 ώρες!

Συγκεκριμένα το εργατικό δυστύχημα - όπως εξελίχθηκε - συνέβη περίπου στις 10:00’ το πρωί όταν ο 52χρονος με άλλους δασεργάτες, «καθάριζαν» πεσμένο δέντρο από τα κλαδιά του, εκείνο έφυγε από τη θέση του και τον καταπλάκωσε. Οι συνάδελφοί του τον απεγκλώβισαν και κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, δεν υπήρχε ωστόσο διαθέσιμο σε κοντινή απόσταση και τελικά άργησε πολύ η διακομιδή του στο Νοσοκομείο.

Δυστυχώς πρόκειται για το δεύτερο δυστύχημα μέσα σε δύο εβδομάδες, καθώς είχε προηγηθεί στις 10 Νοεμβρίου ο θάνατος 39χρονου δασεργάτη ο οποίος είχε καταπλακωθεί από το τρακτέρ με το οποίο μετέφερε δέντρο, στην ίδια περίπου περιοχή της Δ.Ε. Ελυμνίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση