Οι Λαρισαίοι που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο - Δείτε φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 12:05 Οι Λαρισαίοι που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο - Δείτε φωτογραφίες

Δύο Λαρισαίοι έχουν βαλθεί να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο και παράλληλα να “ταξιδέψουν” και εμάς μέσω των social media.

Ο λόγος για τον Χρήστο Τολίκα και την Τζο Κατσάνου οι οποίοι δημιούργησαν το WHAT ABOUT TRAVEL έναν λογαριασμό στο facebook και στο instagram μέσω του οποίου δημοσιεύουν εικόνες από τα ταξίδια τους.

Όπως λέει στο larissanet το δίδυμο αναφορικά με το πως αποφάσισαν να κάνουν τα ταξίδια τρόπο ζωής: “Για εμάς τα ταξίδια ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η αρχή έγινε στο Λονδίνο κι από τότε μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είναι το αγαπημένο μας hobby. Ήταν Μάιος του 2017 όταν αποφασίσαμε να πάμε το πρώτο μας ταξίδι στο εξωτερικό και από τότε δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς τα ταξίδια και γενικότερα τις αποδράσεις.

Μετά το Λονδίνο ακολούθησαν πολλά ταξίδια στην Ελλάδα, η οποία κατά τη γνώμη μας είναι ένας θησαυρός για όλες τις εποχές του χρόνου. Ακόμη, ταξιδέψαμε τόσο στην  Ευρώπη (Ρώμη, Φλωρεντία, Βιέννη, Κίεβο, Βουδαπέστη, Παλέρμο, ο γύρος του Βελγίου με τρένα, Αλσατία, Βασιλεία, Στρασβούργο, Φρανκφούρτη, Κωνσταντινούπολη, Μαδρίτη, Ισλανδία, Βουκουρέστι, Οχρίδα), όσο και σε τόπους άλλων ηπείρων (Νέα Υόρκη, Τορόντο, Αίγυπτος)”.

Αφού λοιπόν οι δύο Λαρισαίοι από το 2017 είχαν φτιάξει μια “γερή” φωτογραφική βιβλιοθήκη των ταξιδιών τους, αποφάσισαν να προσφέρουν αυτή την εμπειρία και στον κόσμο μέσω των social media. “Έχοντας πάει λοιπόν σε αυτά τα μέρη φτιάξαμε μια σελίδα, αρχικά σε Instagram και fb μέσω των οποίων ο κόσμος θα μπορεί να βλέπει και να εμπνέεται για προορισμούς. Αλλά επειδή οι εικόνες, ναι μεν είναι χίλιες λέξεις, αλλά δεν είναι ποτέ αρκετές για να περιγράψουν τα μέρη και τα όσα ζούμε κάθε φορά, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα travel blog, το οποίο θα είναι έτοιμο σε πολύ λίγο καιρό!

Ταξιδεύω, για εμάς, σημαίνει ανακαλύπτω καινούργια μέρη. Γνωρίζω άλλους πολιτισμούς και κουλτούρες. Γεύομαι. Συναντώ και Συνομιλώ με άλλους ανθρώπους. Ζω, έστω και για λίγο ως ντόπιος. Η επιλογή των ταξιδιών μας είναι τυχαία, αν σκεφτεί κανείς ότι θέλουμε να γυρίσουμε όλο τον κόσμο. Κάθε προορισμός είναι πιθανός να είναι ο επόμενος!”.

Το δίδυμο μας λέει ότι τα προηγούμενα χρόνια είχε ως βάση του την Αθήνα αλλά τον τελευταίο χρόνο επέστρεψε λόγω δουλειάς στη Λάρισα. Ως επίλογο μας αφήνουν εικόνες από το Βιετνάμ, την πιο πρόσφατη ταξιδιωτική τους περιπέτεια.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα ταξίδια τους:

Πηγή: larissanet.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση