Επίσκεψη Σερέτη στο Φυσιοθεραπευτικό Εργαστήριο του ΚΥ Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 11:22 Επίσκεψη Σερέτη στο Φυσιοθεραπευτικό Εργαστήριο του ΚΥ Καμένων Βούρλων

Κάθε Τετάρτη λειτουργεί και Ορθοπεδικό Ιατρείο…

Επίσκεψη στο κέντρο Υγείας  Καμένων Βούρλων πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ο Διοικητής της 5ης Υ.Πε, Φώτης Σερέτης  προκειμένου να συναντηθεί με καθηγητές και φοιτητές του 5ου εξαμήνου του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου  Θεσσαλίας.

Στο συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας, εδώ και ένα μήνα οι φοιτητές πραγματοποιούν κλινική άσκηση, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά σε δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, σε πανελλαδικό επίπεδο.

Μάλιστα σε αυτό το 4μηνο λειτουργίας του Φυσιοθεραπευτικού Εργαστήριου του ΚΥ Καμένων Βούρλων, έχουν πραγματοποιηθεί  πάνω από 320 συνεδρίες  σε ασθενείς που αντιμετωπίζουν μυοσκελετικά προβλήματα, εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία χρέωση για τον πολίτη.

Σημειώνουμε τέλος ότι στο ίδιο Κέντρο Υγείας λειτουργεί κάθε Τετάρτη και τακτικό Ορθοπεδικό  Ιατρείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση