Νέα έφοδος της αστυνομίας σε καταυλισμό και νέες συλλήψεις για ρευματοκλοπή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 15:52 Νέα έφοδος της αστυνομίας σε καταυλισμό και νέες συλλήψεις για ρευματοκλοπή

Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ αποσύνδεσε τις παράνομες συνδέσεις…

Μία ακόμη ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά, έλαβε χώρα την Δευτέρα (28/11) και συγκεκριμένα από τη ΔΣ Βοιωτίας στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Έτσι μετά την έφοδο σε καταυλισμούς Ρομά στην περιοχή της Αταλάντης, είχαμε εκτενείς ελέγχους σε ανάλογο οικισμό στην Αλίαρτο Βοιωτίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:

• συνελήφθησαν 4 άτομα, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος,

• προσήχθησαν 7 άτομα,

• ελέγχθηκαν 25 άτομα και 8 οχήματα, ενώ

• κατασχέθηκαν καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος, με τα οποία είχαν συνδεθεί αυθαιρέτως οικίες με το δίκτυο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.. 

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλιάρτου, του Τμήματος Ασφαλείας, του Αστυνομικού Τμήματος και Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, καθώς και μία Ο.Π.Κ.Ε.  του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ενώ σε αυτή συνέδραμαν και υπάλληλοι του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Λιβαδειάς. 

Το συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε στην αποσύνδεση των παράνομων ηλεκτροδοτήσεων.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση