Αγνοείται ορειβάτης στον Παρνασσό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 21:14 Αγνοείται ορειβάτης στον Παρνασσό

Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό του αυτή την ώρα…

Ώρες αγωνίας για 30χρονο ορειβάτη που έχασε τον προσανατολισμό του στις πλαγιές του Παρνασσού, στα διοικητικά όρια των νομών Βοιωτίας και Φθιώτιδας.

Ο νεαρός φέρεται να κινήθηκε με το αυτοκίνητό του από Δαύλεια προς Παρόρι και να συνέχισε μέχρι Αγία Μαρίνα ξεκινώντας την πεζοπορία.

Οι κακές καιρικές συνθήκες έπαιξαν το ρόλο τους να χαθεί και όταν σουρούπωσε ειδοποίησε την Πυροσβεστική που άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Συνολικά 20 πυροσβέστες από τις Υπηρεσίες της Βοιωτίας και την 7η ΕΜΑΚ επιχειρούν στο σημείο, ενώ ζητήθηκε συνδρομή και από την Ορειβατική Ομάδα. Επιπλέον στο σημείο επιχειρούν 12 αστυνομικοί με 6 οχήματα από τις Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Φθιώτιδας και Βοιωτίας.

Το ευτύχημα είναι ότι υπάρχει επικοινωνία με το κινητό τηλέφωνο, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο με την κακοκαιρία και μέσα στη νύχτα να διακρίνουν σημάδια που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση