Διακοπή ρεύματος σε οδούς της Αταλάντης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 13:30 Διακοπή ρεύματος σε οδούς της Αταλάντης

Που και πότε δε θα έχει ρεύμα στην έδρα του Δήμου Λοκρών. Ενδέχεται να γίνουν ολιγόλπετες διακοπές και σε άλλες περιοχές…

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 λόγω εκτέλεσης εργασιών σε  δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής  Τάσης θα γίνει προγραμματισμένη  διακοπή  ρεύματος από τις 08:00’ έως τις 16:00’ σε οδούς της Αταλάντης.

Συγκεκριμένα χωρίς ρεύμα θα είναι οι οδοί:

- Οιλέως

- Εθνικής Αντιστάσεως και Θεοφανοπούλου

- Ν. Αβραάμ και Θεοφανοπούλου

- Κατσώνη και Ανδρούτσου

- Τράπεζα Πειραιώς και γενικά όλοι οι καταναλωτές που είναι γύρω από την Τράπεζα Πειραιώς.

Ενδέχεται επίσης να γίνουν δεκαπεντάλεπτες διακοπές μεταξύ 07:30’ με 08:30’ και 15:30’ με 16:30' στο σύνολο της πόλης της Αταλάντης και στα χωριά: Ζέλι, Καλαπόδι, Έξαρχο.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση