Καταστροφές και κλειστά σχολεία στη Σκόπελο από την «Άριελ»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 12:11 Καταστροφές και κλειστά σχολεία στη Σκόπελο από την «Άριελ»

Τρεις συνεχόμενες μέρες βρέχει στη Σκόπελο, με την κακοκαιρία Άριελ να αφήνει πίσω της σημαντικές καταστροφές. Η καταιγίδα συνεχίζεται και σήμερα, με μικρότερη βέβαια ένταση, ενώ τα σχολεία θα παραμείνουν σήμερα κλειστά.

«Από προχθές βρέχει συνεχώς, σήμερα έχει κοπάσει η ένταση, χθες ήταν η χειρότερη μέρα. Δημιουργήθηκαν σημαντικά πλημμυρικά φαινόμενα. Βεβαίως δεν κινδύνευσαν άνθρωποι. Δύο, τρία σπίτια είχαν προβλήματα» είπε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης.

«Στον Περιφερειακό κάνουμε προσπάθεια να καθαρίσουμε γιατί είχαν πέσει πέτρες και χώματα. Το αγροτικό δίκτυο έχει καταστραφεί εντελώς. Τα σχολεία τα κλείσαμε σήμερα γιατί είχαμε πολλά προβλήματα, είχαν περάσει νερά γιατί τα κουφώματα είναι παλιά, έχει έντονη βροχή και κρύο. Η ασφάλεια των μαθητών προείχε».

Πηγή: gegonota.news

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση