Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμπόρευση και ενίσχυση του ΚΚΕ ζήτησε ο Κουτσούμπας από τη Λαμία (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 15:17 Συμπόρευση και ενίσχυση του ΚΚΕ ζήτησε ο Κουτσούμπας από τη Λαμία (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

«Με τις αντιλαϊκές πολιτικές λογαριαζόμαστε κάθε μέρα παντού, τις αντιπαλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις , αντιπαλεύουμε όλους τους αντιλαϊκούς νόμους. Δυναμώνουμε την ελπίδα των εργαζομένων και του λαού για να ανοίξουμε τον δρόμο για την πραγματική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος και ο λαός μας…», τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας χθες, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης Φθιώτιδας του Κόμματος.

Την εκδήλωση άνοιξε η Ανδριάνα Μπαφούτσου, γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ. Αναφέρθηκε στους αγώνες που αναπτύχθηκαν στην περιοχή, τονίζοντας πως «σ’ αυτούς τους αγώνες οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες πρωτοστάτησαν, βάδισαν μαζί με εκατοντάδες άλλους εργαζόμενους, αγρότες, νέους. Μέσα από αυτούς τους αγώνες αναδείχτηκε η αξία, η δύναμη της συμπόρευσης ανθρώπων του μόχθου με το ΚΚΕ».

Αποσπάσματα από την ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα:

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση:

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

22

23

24