Συναντήσεις του Φθιώτιδος Συμεών και συμμετοχή σε πολλές δράσεις

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 07:48 Συναντήσεις του Φθιώτιδος Συμεών και συμμετοχή σε πολλές δράσεις

Στην εκδήλωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδος με θέμα: «Συζητώντας για την ανεργία και την εργασία» παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο οποίος όχι απλώς απηύθυνε χαιρετισμό, αλλά και με πολλή προσοχή άκουσε τις εισηγήσεις και τις τοποθετήσεις συνδικαλιστικών και υπηρεσιακών παραγόντων σχετικά με τα φλέγοντα θέματα της εργασίας, της αναζήτησης εργασίας και της αντιμετώπισης της ανεργίας.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδος κ. Ηλία Σανίδα, με τον οποίο συζήτησαν επί πολλή ώρα τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών δέχθηκε τον συμπατριώτη μας επικοινωνιολόγο κ. Ευάγγελο Τσόγκα, στενό και επιστήθιο συνεργάτη του Προέδρου του ΚΙ.ΝΑ.Λ. κ. Νικολάου Ανδρουλάκη, με τον οποίο συζήτησαν εκτενώς θέματα της περιοχής μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση