Από το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες στη Λάρισα για το Πάρκο των Ευχών! (φωτ. & βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 09:24 Από το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες στη Λάρισα για το Πάρκο των Ευχών! (φωτ. & βίντεο)

Μια πολύ ωραία ιστορία που σχετίζεται με μια δημιουργία που μπήκε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, έρχεται φέτος στη Λάρισα μέσω του Πάρκου των Ευχών.

Ο αρχιτέκτονας θεματικών πάρκων Νίκος Βήττας που έβαλε το όνομά του στο διάσημο βιβλίο των ρεκόρ, εξαιτίας της κατασκευής μιας μεγάλης μαριονέτας, εργαζόμενος χρόνια για λογαριασμό της Disneyland, έχει ως στόχο να κάνει κάτι σπουδαίο στο Αλκαζάρ με το «Πάρκο των Ευχών».

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, οι πύλες ανοίγουν. Ο Δήμος Λαρισαίων θα λειτουργήσει το Πάρκο των Ευχών, όπου «κάθε όνειρο και κάθε ευχή μπορεί να γίνει πραγματικότητα».

Η Λίμνη των Χριστουγέννων με το τεράστιο δέντρο της, το πολύχρωμο Fun Park, το τρενάκι του Βόρειου Πόλου, το Σπίτι του Άη Βασίλη, το Εργαστήρι των Ξωτικών, η Ακαδημία των Μικρών Μάγων, το Παλάτι της Βασίλισσας του Πάγου και ένα σωρό άλλες εκπλήξεις, θα στηθούν στο Πάρκο Αλκαζάρ, το οποίο θα στολιστεί με φωτάκια, έλατα, χιόνι, αστέρια, αγγέλους, μπάλες… για να προσφέρει σε όλους μοναδικές στιγμές.

Ο Δήμος Λαρισαίων επίσης ετοιμάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα με μουσικοχορευτικά δρώμενα, συναυλίες, παιχνίδια και κεράσματα, face painting, εικαστικά εργαστήρια, θεατρικές και κουκλοθεατρικές παραστάσεις, τσίρκο δρόμου, σόου με σαπουνόφουσκες, παραμυθοαφηγήσεις και άλλα, που θα συμπληρώσουν το φαντασμαγορικό γιορτινό σκηνικό.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο προέρχονται από τη σελίδα του Πάρκου των Ευχών στο Facebook:

 

 

Πηγή: larissanet.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση