Λαμία: Απρόσκοπτη πρόσβαση παντού για όλους με θεματοφύλακα την ΕΛ.ΑΣ. (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 13:20 Λαμία: Απρόσκοπτη πρόσβαση παντού για όλους με θεματοφύλακα την ΕΛ.ΑΣ. (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ημερίδα της ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία…

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η ημερίδα που διοργάνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, το πρωί της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου 2022 στην αίθουσα του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Θέμα της, «Πρόσβαση παντού πρόσβαση για όλους. Η Ελληνική Αστυνομία στο ρόλο του θεματοφύλακα», θίγοντας ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο και σημαντικό θέμα ενόψει και της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία (3/12).

Η αίθουσα κατακλύστηκε από εκπροσώπους των υπηρεσιών της αστυνομίας, φορέων, εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης και της πολιτικής, αλλά και μαθητών και ανθρώπων της εκπαίδευσης και ελπίζουμε το μήνυμα του σεβασμού των δικαιωμάτων όλων των ανθρώπων και ειδικά των Ατόμων με Αναπηρία να περάσει τουλάχιστον στη νέα γενιά ώστε να κάνουν τον κόσμο πιο… ισότιμο. Οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας προέτρεψαν και οι ίδιοι δεσμεύτηκαν για αυτό…

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν η Αστυνόμος Α΄ Βιολτζή Δήμητρα - Παρασκευή του επιτελείου της ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας, ο διοικητικός διευθυντής του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία νομού Φθιώτιδας Χρήστος Κρέτσης και ο παραολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στο αγώνισμα της κολύμβησης Υπαστυνόμος Β’ Αντώνης Τσαπατάκης.

Την εκδήλωση άνοιξαν με τους χαιρετισμούς τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών και ο ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας Υποστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο επικεφαλής των Υπηρεσιών της Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος και πρώην ΓΕΠΑΔ Στερεάς, Αντιστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος.

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς και η εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη και Αναπληρώτρια Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Φθιώτιδας Βασιλική Παπαρούνα. Την εκδήλωση συντόνισε ο επικεφαλής του Γραφείου Ενημέρωσης δημοσιογράφων της ΓΕΠΑΔ Στερεάς Αστυνόμος Α’ Σταύρος Κουτουλογένης.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση