Αποτελέσματα των rapid tests που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 18:44 Αποτελέσματα των rapid tests που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Δήμο Λοκρών

0 Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας προχώρησε σήμερα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 στη διενέργεια rapid tests Covid-19 για τους κατοίκους του Δήμου Λοκρών σε Λάρυμνα και Αταλάντη.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν 60 έλεγχοι μπροστά στο Κοινοτικό Κατάστημα Λάρυμνας από τους οποίους δεν προέκυψε θετικό κρούσμα και ακόμη 30 στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος στην Αταλάντη, από τους οποίους προέκυψαν 3 θετικά δείγματα.

Ο Δήμαρχος Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές ευχαριστεί όσους προσήλθαν στις διαδικασίες δειγματοληψιών, καθώς και το κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Φθιώτιδας για την πολύτιμη υγειονομική συνδρομή του και διαβεβαιώνει ότι θα συνεχιστούν αντίστοιχες δράσεις και στο μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση