Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Φωτορεπορτάζ από τον στολισμό της πόλης και το άναμμα του δέντρου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 18:14 Λαμία: Φωτορεπορτάζ από τον στολισμό της πόλης και το άναμμα του δέντρου

Εντυπωσιακά στολισμένη και φέτος η Λαμία - Πλημμύρισε από κόσμο το κέντρο της πόλης για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου - Δείτε και βίντεο στο τέλος του άρθρου.

Τα γιορτινά της φόρεσε η πόλη από χθες βράδυ με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Πάρκου σε ένα άκρως μαγευτικό εορταστικό σκηνικό, με πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής έδωσε το έναυσμα της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και τα δυο νεαρότερα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής η Άρτεμις και ο Κωνσταντίνος "πάτησαν" το κουμπί του ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, σε μια μακρά εορταστική περίοδο που μόλις ξεκίνησε στη Φθιωτική πρωτεύουσα με δεκάδες δράσεις και εκδηλώσεις.

Μικροί και μεγάλοι το χάρηκαν με την ψυχή τους, με το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο να «κλέβει τις εντυπώσεις» με την «επιβλητική» και συνάμα εορταστική «περιβολή» του, τον υπέροχο στολισμό και φωτισμό με στολίδια και λαμπάκια «προσαρμοσμένο» στα νέα δεδομένα της εξοικονόμησης ενέργειας, ενώ ακολούθησε μεγάλη συναυλία με τον Γιώργο Τσαλίκη, τους Kings και την Μαλού με παρουσιάστρια της  βραδιάς τη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Παρών και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, που απωθέωσε τη νεολαία της πόλης και  έδωσε τις ευχές του για καλά Χριστούγεννα και χαρούμενες γιορτές.

Όλη η Λαμία πλέον σε ένα γιορτινό ταξίδι με στολισμό της πόλης σε κάθε σημείο του ιστορικού κέντρου αλλά και στις γειτονιές και τις συνοικίες με το μήνυμα των Χριστουγέννων για αγάπη, ειρήνη, ελπίδα και υγεία να είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε…

Δείτε φωτορεπορτάζ από το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λαμία, αλλά και εντυπωσιακές εικόνες από τον στολισμό της πόλης.

Δείτε βίντεο από την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Πάρκου, που πλημμύρισε από κόσμο.