Λαμία: Στον Εισαγγελέα οι Ρομά που συνελήφθησαν στην αστυνομική έφοδο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 14:09 Λαμία: Στον Εισαγγελέα οι Ρομά που συνελήφθησαν στην αστυνομική έφοδο

Πέντε προσαγωγές και συλλήψεις σε μεγάλη επιχείρηση το πρωί της Παρασκευής…

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του LamiaReport για μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, σε καταυλισμό και οικισμό Ρομά στην Ανθήλη.

Οι αστυνομικοί που σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΓΕΠΑΔ Στερεάς, προερχόντουσαν από τις Υπηρεσίες του Αστυνομικού Τμήματος, του Τμήματος Τροχαίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας (μαζί με μία Ο.Π.Κ.Ε.), προσήγαγαν και συνέλαβαν πέντε (5) άτομα για ρευματοκλοπή.

Επιπλέον με τη βοήθεια και της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, ήλεγξαν συνολικά 63 άτομα, 22 οχήματα, 23 σπίτια και πρόχειρα καταλύματα, ενώ βεβαίωσαν και δύο (2) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στην επιχείρηση αυτή συνέδραμε κλιμάκιο του Τεχνικού Τομέα του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., το οποίο προέβη στην αποσύνδεση των παράνομων ηλεκτροδοτήσεων.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση