Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Σαρακιώτη με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Π.Ο.Λ.

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 12:53 Συνάντηση Σαρακιώτη με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Π.Ο.Λ.

Τους διαβεβαίωσε για την αμέριστη στήριξη των αιτημάτων τους από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ…

Στη Λαμία βρέθηκε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (Π.Ο.Λ.) Κωνσταντίνος Κυράνης, ο οποίος συνοδευόμενος από το Λαμιώτη Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας και πρόεδρο της τοπικής Ένωσης Προσωπικού Γιώργο Γιαταγάνα, επισκέφτηκαν το Βουλευτή Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννη Σαρακιώτη.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου της Ομοσπονδίας, συζητήθηκαν τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ  δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε αυτά, του καθεστώτος των μεταθέσεων, των παραγωγικών σχολών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, της αύξησης των οργανικών θέσεων, της κατανομής αυτών ,των αναγκαίων προσλήψεων καθώς και επιμέρους προβλήματα των Λιμενικών του Νομού Φθιώτιδας .

«Η συνδρομή του κ. Σαρακιώτη είναι κομβική στην επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ στην ευρύτερη περιοχή και για το λόγο αυτό προσφάτως υπέβαλε ερώτηση στον ΥΝΑΝΠ αναφορικά με το ζήτημα της αναβάθμισης-στελέχωσης της Λιμενικής Αρχής Αρκίτσας αλλά και για την ενεργοποίηση των πλωτών μέσων των Λιμενικών Αρχών του Νομού που βρίσκονται για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ακινησία», αναφέρει επίσης το δελτίο τύπου.  

Από την Ομοσπονδία κατατέθηκε σχετικό υπόμνημα με αναλυτικά στοιχεία που αποτυπώνουν εξολοκλήρου τα προβλήματα που χρήζουν επίλυσης τόσο πανελλαδικά όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Ο  κ. Σαρακιώτης από την πλευρά του διαβεβαίωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ αφουγκαζόμενος το πλούσιο διεκδικητικό πλαίσιο της Π.Ο.Λ. με απώτερο στόχο την ικανοποίησή τους προκειμένου να βελτιωθεί ο εργασιακός βίος των συναδέλφων κάθε βαθμίδας όπου και αν αυτοί υπηρετούν».