Η «Ψυχή της Παύλιανης» κοντά στα άτομα με αναπηρία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 13:16 Η «Ψυχή της Παύλιανης» κοντά στα άτομα με αναπηρία

Τίμησαν την «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία»...

Ένα γεύμα αγάπης και μια ζεστή συντροφιά επέλεξε να προσφέρει η φιλανθρωπική ομάδα "Η Ψυχή της Παύλιανης" σε μέλη του Αθλητικού Συλλόγου ΑμεΑ «ΜΑΛΙΑΚΟΣ» το Σάββατο 3/12/22 με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

Μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων γευμάτισαν, διασκέδασαν και  αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα που αφορούν την βελτίωση της καθημερινότητας των ατόμων με αναπηρία.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Καλαμάτας ευχαρίστησε θερμά τα μέλη της ομάδας για την προσφορά τους και την πολυετή συνεργασία τους με τον Σύλλογο ενώ εξέφρασε την επιθυμία του για μια προσπάθεια όλων των αρμόδιων Φορέων προκειμένου τα άτομα με ειδικές ανάγκες να έχουν μια καθημερινότητα ισότιμη με αυτή των υπολοίπων πολιτών.

Επιπλέον μέλη της φιλανθρωπικής ομάδας πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Φθιώτιδας.

Την ομάδα υποδέχτηκαν ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κος Φλώρος Α., ο Διευθυντής κος Κρέτσης Χ. και η κα Αναγνώστου Α.  Προϊσταμένη – (Ψυχολόγος). Μέσα σε ένα κλίμα θερμής υποδοχής οι επισκέπτριες ενημερώθηκαν από τους Υπεύθυνους για το έργο και τις δράσεις που υλοποιεί ο Σύλλογος αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρει καθημερινά στα άτομα με αναπηρία.

   Στη συνέχεια ακολούθησε γνωριμία με τους φιλοξενούμενους και ξενάγηση στους χώρους δημιουργικών δραστηριοτήτων ενώ η επίσκεψη έκλεισε ανταλλάσσοντας μεταξύ τους ευχές για καλές γιορτές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση