Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρόμος για 58χρονη την ώρα της δουλειάς - Προσπάθησε να τη σκοτώσει επειδή έκοβε τα χόρτα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 18:45 Τρόμος για 58χρονη την ώρα της δουλειάς - Προσπάθησε να τη σκοτώσει επειδή έκοβε τα χόρτα

«Συνειδητοποίησα τι αντικρίζει ένας άνθρωπος πριν τον σκοτώσουν. Βλέπει απέναντί του τον φονιά του αδίστακτο, με το βλέμμα θολό. Να μην ακούει. Να μην καταλαβαίνει τίποτα, τίποτα. Εγώ έζησα με τη βοήθεια της Παναγίας».

Με αυτά τα λόγια 58χρονη κηπουρός της διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου Βόλου περιγράφει όσα έζησε στο πάρκο «Μελαγκόμα» στην περιοχή της Βαμβακουργίας, όταν ενώ κούρευε χόρτα δέχθηκε απρόκλητη επίθεση πίσω από την πλάτη της από 39χρονο.

Η 58χρονη μαζί με ακόμη τρεις συναδέλφους της, βρισκόταν στη Ν. Ιωνία, κούρευαν χόρτα και κλάδευαν δέντρα και θάμνους, στο πάρκο Μελαγκόμα. Η κηπουρός είχε αφήσει το χορτοκοπτικό πίσω της και είχε πάρει το αλυσοπρίονο για να κόψει ένα κλαδί που εμπόδιζε τις εργασίες.

«Ήμουν σκυμμένη, όταν άκουσα τους συναδέλφους μου να φωνάζουν. Πίσω σας, προσέξτε, μου φώναζαν. Παναγία μου, τι λένε; Σκέφτομαι. Και σηκώνομαι. Όπως γυρνάω προς το μέρος του βλέπω τον άνδρα αυτόν, να έρχεται κατά πάνω μου κρατώντας το χορτοκοπτικό», περιγράφει καρέ- καρέ τη σκηνή του τρόμου.

«Έτσι όπως γύρισα κρατούσα το αλυσοπρίονο στα χέρια μου. Τι κάνεις; Τόλμησα να ρωτήσω. Τότε, εκείνος πέταξε το χορτοκοπτικό και με έπιασε από τα χέρια. Άρχισε να στρέφει το αλυσοπρίονο προς τα πάνω μου. Πώς με φώτισε ο Θεός εκείνη την ώρα, έκλεισα τον διακόπτη», συνεχίζει η 58χρονη.

Ο 39χρονος δράστης δεν είχε επαφή με την πραγματικότητα. Έβριζε και μιλούσε ακατάληπτα. Η εργαζόμενη κατάλαβε ότι μάλλον ενοχλήθηκε από τις εργασίες κοπής χόρτων. «Δεν θες να κόψουμε τα χόρτα; Δεν θα τα κόψουμε», έλεγε προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο για να ξεφύγει και να απομακρυνθεί από κοντά του.

Το περιστατικό διαδραματιζόταν μπροστά στα έκπληκτα μάτια συναδέλφων της 58χρονης αλλά και περιοίκων. Μία γυναίκα τράβηξε την 58χρονη και της είπε να μπει στο σπίτι τους, όπου κλειδαμπαρώθηκε. Ο 39χρονος την κυνήγησε και πέταξε προς το μέρος της το αλυσοπρίονο. Στη συνέχεια περιφερόταν γύρω από το σπίτι φωνάζοντας και βρίζοντας, ενώ πετούσε με μανία και έσπαγε τα μηχανήματα.

Πηγή: gegonota.news