Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πραγματοποιήθηκε ημερίδα για το "Μεταχρωματικό έλκος Πλατάνου" στο Δήμο Μακρακώμης (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 16:33 Πραγματοποιήθηκε ημερίδα για το "Μεταχρωματικό έλκος Πλατάνου" στο Δήμο Μακρακώμης (ΦΩΤΟ)

Ημερίδα με θέμα την ασθένεια «Μεταχρωματικό έλκος πλατάνου» και τους τρόπους αντιμετώπισης της, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Δεκέμβρη 2022 στο Συνεδριακό κέντρο «Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα» στη Σπερχειάδα.

Η ημερίδα για το σημαντικό αυτό ζήτημα διοργανώθηκε από το Δήμο Μακρακώμης και το τμήμα τοπικής οικονομικής ανάπτυξης, με ομιλητές τον κ. Παναγιώτη Τσόπελα Διδάκτωρ Δασολόγο - Φυτοπαθολόγο και τέως Διευθυντή Ερευνών στο Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων (ΕΛ.Γ.Ο.-«ΔΗΜΗΤΡΑ»),την κα. Κατερίνα Σουλιώτη Δασολόγο και τον κ. Ευάγγελο Λαμπαδιάρη Δασολόγο – Προϊστάμενο  Τμήματος Δασαρχείου Σπερχειάδας.

Παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς, ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης κ. Γεώργιος Χαντζής, ο Αντιπερειφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Τσελεπής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Κοινοτήτων και Εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων.

Δείτε εικόνες: