Συγκροτήθηκε η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Διεπιστημονικής Αξιολόγησης Στερεάς Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 19:07 Συγκροτήθηκε η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Διεπιστημονικής Αξιολόγησης Στερεάς Ελλάδας

Με απόφαση της Περιφερειακής Διευθύντριας Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας Ελένης Μπενιάτα, συγκροτήθηκε η Πενταμελής Δευτεροβάθμια Επιτροπή Διεπιστημονικής Αξιολόγησης (Δ.Ε.Δ.Α.) Στερεάς Ελλάδας, για το σχολικό έτος 2022 – 2023.

Τα μέλη της Επιτροπής:

Πρόεδρος

Μπενιάτα Ελένη (κλάδου ΠΕ70) Δασκάλων, Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας.

Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου

Τσαγανού Σοφία (κλάδου ΠΕ60) Νηπιαγωγών, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ60 Νηπιαγωγών, με αναπληρώτρια της την Σολάκη Κυριακή (κλάδου ΠΕ60) Νηπιαγωγών, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ60 Νηπιαγωγών, για μαθητές Προσχολικής Εκπαίδευσης.

Ζούνη Ευαγγελία (κλάδου ΠΕ70) Δασκάλων, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70 Δασκάλων, με αναπληρωτή της τον Τσαπρούνη Αθανάσιο (κλάδου ΠΕ70) Δασκάλων, Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70 Δασκάλων, για μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μωρίκη Χρυσάνα (κλάδου ΠΕ02) Φιλολόγων, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ02 Φιλολόγων, με αναπληρώτρια της την Παπαντωνίου Ελένη (κλάδου ΠΕ02) Φιλολόγων, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ02 Φιλολόγων, για μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εκπαιδευτικοί με εξειδίκευση στην ΕΑΕ

Σαραντάκου Ελένη (κλάδου ΠΕ60) Νηπιαγωγών, εκπαιδευτικό με εξειδίκευση στην ΕΑΕ, του Τ.Ε. του 16ου Νηπιαγωγείου Λαμίας, με αναπληρώτρια της την Καραντζιά Μαρία (κλάδου ΠΕ60) Νηπιαγωγών, εκπαιδευτικός με εξειδίκευση στην ΕΑΕ, του Νηπιαγωγείου Ομβριακής, για μαθητές Προσχολικής Εκπαίδευσης.

Λειμώνα Τατιανή (κλάδου ΠΕ71) Δασκάλων ΕΑΕ, του Τ.Ε. του 11ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, με αναπληρώτριά της την Βαλατσού Ευσταθία (κλάδου ΠΕ71) Δασκάλων ΕΑΕ, του Τ.Ε. του 20ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, για μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Καψάλη Αλεξάνδρα (κλάδου ΠΕ02) Φιλολόγων με εξειδίκευση στην ΕΑΕ, Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Λαμίας, με αναπληρώτρια της την Βασιλείου Άννα (κλάδου ΠΕ02) Φιλολόγων με εξειδίκευση στην ΕΑΕ, του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Λαμίας, για μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ψυχολόγος

Κυργιόπουλος Ιωάννης (κλάδου ΠΕ23) ΕΕΠ Ψυχολόγων του ΚΕΔΑΣΥ Φθιώτιδας, με αναπληρωτή του την Τέφογλου Χρυσούλα (κλάδου ΠΕ23) ΕΕΠ Ψυχολόγων του 10/Θ Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λαμίας.

Κοινωνικός Λειτουργός

Φεράτη Θωμαή (κλάδου ΠΕ30) ΕΕΠ Κοινωνικών Λειτουργών του 10/Θ Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, με αναπληρώτρια της την Χριστοδούλου Ελένη (κλάδου ΠΕ30) ΕΕΠ Κοινωνικών Λειτουργών του ΚΕΔΑΣΥ Φθιώτιδας

Θεραπευτών Λόγου

Αντωνίου Αργυρώ (κλάδου ΠΕ21) ΕΕΠ Θεραπευτών Λόγου του ΚΕΔΑΣΥ Φθιώτιδας, με αναπληρώτρια της την Νασίκα Φανή (κλάδου ΠΕ21) ΕΕΠ Θεραπευτών Λόγου του Ειδικού Νηπιαγωγείου Λαμίας, όποτε η συμμετοχή της κρίνεται αναγκαία για τις ανάγκες της κατά περίπτωση αξιολόγησης.

Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Διεπιστημονικής Αξιολόγησης (Δ.Ε.Δ.Α.) είναι πενταμελής και αποφαίνεται οριστικά.

Στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Διεπιστημονικής Αξιολόγησης (Δ.Ε.Δ.Α.) μπορεί να συμμετέχει και ένας εμπειρογνώμονας, που επιλέγεται από την οικογένεια του/της μαθητή/μαθήτριας, και ο οποίος γνωμοδοτεί ενώπιον της χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Η σύνθεση και η λειτουργία της θα ισχύει μέχρι την εφαρμογή των σχετικών διατάξεων του Ν.4823/2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση