Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος σήμερα στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 09:17 Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος σήμερα στη Λαμία

Δείτε τις οδούς και τις ώρες διακοπής…

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε οδούς - περιοχές της Λαμίας.

Ειδικότερα, από ώρα 08:00’ έως 11:00’, σε τμήμα των οδών Χαλκομάτας, Βαρδουσίων, Μετεώρων, 28ης Οκτωβρίου 1η και 2η πάροδος, Κραββαρίτου.

Την ίδια μέρα, θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από ώρα 11:00’ έως 14:00’ σε τμήμα των οδών Ολυμπιονικών, Χουρμούζη, Παπαμαύρου, Σαπφούς, Αγράφων, Γιαννιτσιώτη, Γκιώνας, Διοφάντους, Μαινάλου.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση