Ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 23:22 Ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης Ελάτειας

Ένα έργο σημαντικό, που θα βάλει τέλος στα προβλήματα ύδρευσης στην Ελάτεια, ξεκίνησε, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή της η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή.

Ζήτησε επιπλέον υπομονή και κατανόηση μέχρι να αποπερατωθεί το συγκεκριμένο έργο που μόνο οφέλη θα φέρει στη τοπική κοινωνία…

«Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης Ελάτειας. Ενός έργου πολύπαθου αλλά άκρως απαραίτητου, αφού θα λύσει πολλά προβλήματα και επιτέλους θα βάλει τέλος στην καθημερινή ταλαιπωρία των κατοίκων της Ελάτειας από τις συνεχείς, κουραστικές και πολυδάπανες για τον Δήμο, διακοπές ύδρευσης.

Έργα αντίστοιχου μεγέθους, που ικανοποιούν πάγια αιτήματα και συνιστούν αλλαγή σελίδας, απαιτούν χρόνο, υπομονή και συγκεκριμένο αριθμό εργασιών. Κατανοούμε απόλυτα την ταλαιπωρία που θα επιφέρει η εκτέλεση του έργου και ζητούμε την κατανόησή σας. Προτού σπεύσουμε, όμως, να διαμαρτυρηθούμε ή δυσανασχεστήσουμε, ας αναλογιστούμε το τελικό αποτέλεσμα και τα οφέλη, που θα αποφέρει ένα τόσο σημαντικό έργο τόσο στην Κοινότητα της Ελάτειας όσο και στον Δήμο μας!

Παραμένουμε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας και προσπαθούμε διαρκώς να αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών μας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση