Φθιώτιδα - κορωνοϊός: Με περισσότερο κόσμο στα rapid tests ξεκίνησε η εβδομάδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 12:59 Φθιώτιδα - κορωνοϊός: Με περισσότερο κόσμο στα rapid tests ξεκίνησε η εβδομάδα

Σε δύο σημεία καθημερινά δωρεάν δειγματοληψίες στη Λαμία…

Λίγο καλύτερα ξεκίνησαν οι δειγματοληψίες από τις ΚΟμΥ του ΕΟΔΥ στη Λαμία, τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Στα δύο σημεία που λειτούργησαν σε Γαλανέικα και ΠΕΛ έγιναν 70 και 171 rapid tests αντίστοιχα (241 σύνολο έναντι 197 την προηγούμενη Δευτέρα) και έδωσαν σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Οργανισμού 11 και 22 θετικά.

Πρόκειται για 4 άνδρες και 7 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 46 έτη, όσον αφορά τις δειγματοληψίες που έγιναν στο δημοτικό πάρκινγκ στα Γαλανέικα και 10 άνδρες και 12 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 54, στα τεστ που έγιναν στην Είσοδο της ΠΕΛ.

Τα δύο αυτά σημεία θα βρίσκονται καθημερινά στη διάθεση των πολιτών σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Δήμος Λαμιέων, μέχρι και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση