Δήμος Δομοκού: Πρόσκληση διαβούλευσης για το νέο LEADER 2023-2027

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 11:06 Δήμος Δομοκού: Πρόσκληση διαβούλευσης για το νέο LEADER 2023-2027

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου…

Ο Δήμος Δομοκού σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Καρδίτσας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α (ΑΝ.ΚΑ Α.Ε), προσκαλεί τον τοπικό πληθυσμό και τους φορείς της Δημοτικής Ενότητας Θεσσαλιώτιδας, σε Εκδήλωση Ενημέρωσης – Διαβούλευσης η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος (πρώην Δημαρχείου) Νέου Μοναστηρίου, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 17:00’, για την προετοιμασία και τον σχεδιασμό της «Στρατηγικής Τοπικής Ανάπτυξης με την Πρωτοβουλία των Τοπικών Κοινοτήτων μέσω του LEADER» για την περίοδο 2023-2027.

Όπως σημειώνουν στην πρόσκλησή τους ο Δήμαρχος Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος και ο Πρόεδρος της ΑΝ.ΚΑ. ΑΕ Βασίλης Τσιάκος, «το σχέδιο Τοπικού Προγράμματος LEADER 2023-2027, με προτεινόμενη περιοχή εφαρμογής το σύνολο των Κοινοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και της Δημοτική Ενότητας Θεσσαλιώτιδος, θα σχεδιαστεί μέσω της «από κάτω προς τα πάνω» προσέγγισης ως προϊόν διαβούλευσης με τους αντιπροσωπευτικούς φορείς της περιοχής αλλά και τον τοπικό πληθυσμό».

Η εκδήλωση έχει σαν στόχο την ευρεία δημοσιοποίηση και την καταγραφή απόψεων, προτάσεων, ιδεών καθώς και του επενδυτικού ενδιαφέροντος από τους φορείς και τον τοπικό πληθυσμό της Δημοτικής Ενότητας Θεσσαλιώτιδας, ώστε το νέο πρόγραμμα LEADER να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη τοπική αναπτυξιακή στρατηγική, η οποία θα εφαρμοστεί στο πλαίσιο της παρέμβασης Π3-77-4.1 «Στήριξη για τοπική ανάπτυξη μέσω του LEADER» του ΣΣ της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση