Βανδαλισμοί στην ολοκαίνουρια παιδική χαρά της Αταλάντης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 13:57 Βανδαλισμοί στην ολοκαίνουρια παιδική χαρά της Αταλάντης

Ντροπή δεν άφησαν να τη χαρούν τα παιδιά ούτε 24 ώρες!...

Εικόνες ντροπής αντίκρυσαν οι πολίτες της Αταλάντης το πρωί της Τετάρτης (7/12) στην πλατεία Δημαρχείου.

Η ολοκαίνουρια παιδική χαρά που μόλις την προηγούμενη είχε παραδοθεί βρέθηκε καταστρεμμένη!

Οι εικόνες που κοινοποίησε ο Δήμαρχος Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές, είναι αποκαρδιωτικές και δίκαιη η αγανάκτηση και η απογοήτευση του:

«Χθες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες προμήθειας και εγκατάστασης της νέας παιδικής χαράς στην πλατεία Δημαρχείου στην Αταλάντη.

Σήμερα διαπιστώθηκε ο ολοκληρωτικός βανδαλισμός της από αγνώστους.

Ειδικότερα, κόπηκε με αιχμηρό αντικείμενο το πανί του τραμπολίνο και κάηκε σε διάφορα σημεία του. Δεδομένου ότι πρόκειται για υλικό υψηλής αντοχής είναι δεδομένο οτι έγινε με στόχο την πλήρη καταστροφή του.

Παράλληλα γράφτηκαν συνθήματα σε πολλά σημεία της παιδικής χαράς, αναποδογυρίστηκαν τα καθίσματα της κούνιας, ενώ ξηλώθηκε η ταμπέλα και η πόρτα εισόδου που είχαν τοποθετηθεί μόλις χθες.

Ως Δήμαρχος Λοκρών εκφράζω την πλήρη απογοήτευση μου για αυτή την απαράδεκτη ενέργεια βανδαλισμού σε δημόσιο χώρο για πολλοστή φορά.

Είναι κρίμα να καταστρέφεται ότι με κόπο και χρήμα κατασκευάζεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση