Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Προχωρά η ανάπλαση του κεντρικού δρόμου Κ. Τιθορέας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 14:34 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Προχωρά η ανάπλαση του κεντρικού δρόμου Κ. Τιθορέας

Για την πορεία των εργασιών ανάπλασης του κεντρικού δρόμου Κάτω Τιθορέας, ενημέρωσε διαδικτυακά η δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή.

«Ένα έργο σημαντικό για την τοπική Κοινότητα το οποίο, όπως έχουμε ξαναπεί, υλοποιείται σύμφωνα με εγκεκριμένη μελέτη του 2010 και κατόπιν πολλών εμποδίων και αναβολών», επισημαίνει η Δήμαρχος και προσθέτει:

«Σήμερα, το σημείο από το κατάστημα του κ. Ζιάκα μέχρι και το κατάστημα του κ. Ψαρουδάκη θα επιστρωθεί με σταμπωτό τσιμέντο. Για τις επόμενες δέκα ημέρες δεν θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων από το εν λόγω σημείο για τον μοναδικό λόγο, ότι το συγκεκριμένο υλικό χρειάζεται τόσο χρόνο, μέχρι να αποκτήσει τις απαιτούμενες αντοχές».

Σύμφωνα με την κα Στιβακτή, στόχος τους είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με αυστηρή επίβλεψη των εργασιών. «Προσβλέπουμε στην υπομονή και κατανόησή σας και ευελπιστούμε ότι θα στηρίξετε την προσπάθειά μας αυτή. Άλλωστε, λίγες μέρες αναμονής και μικρής ταλαιπωρίας δεν είναι τίποτα μπροστά στο τελικό αποτέλεσμα και την ολοκλήρωση ενός έργου πνοής», καταλήγει η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση