Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απόπειρα ανθρωποκτονίας τα μεσάνυχτα στην Ιστιαία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 08:00 Απόπειρα ανθρωποκτονίας τα μεσάνυχτα στην Ιστιαία

Επίθεση με μπαλτά κατέθεσε το θύμα της επίθεσης που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας…

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (7/12) σε περιοχή της Ιστιαίας στη Βόρεια Εύβοια.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ένας 54χρονος επιτέθηκε και χτύπησε πιθανότατα με μπαλτά (!) έναν 34χρονο ο οποίος κατέληξε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας (λόγω ώρας η διακομιδή έγινε σε αυτό το Νοσοκομείο και μάλιστα με ασθενοφόρο από το ΚΥ Μαντουδίου).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο σπίτι του πρώτου και για άγνωστο λόγο διαπληκτίστηκαν. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον 34χρονο, τον οποίο και βρήκαν αιμόφυρτο έξω από το σπίτι του 54χρονου και τον μετέφεραν στο ΚΥ Ιστιαίας, όπου κρίθηκε η άμεση διακομιδή του στο ΓΝ Χαλκίδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κατάστασή του είναι σοβαρή, εκφράζεται όμως η αισιοδοξία ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα συνελήφθη και ο 54χρονος, στο σπίτι του οποίου οι αστυνομικοί δε βρήκαν το αντικείμενο με το οποίο ισχυρίστηκε το θύμα ότι χτυπήθηκε. Μάλιστα ο συλληφθείς αρνήθηκε ότι προκάλεσε εκείνος τα τραύματα στον 34χρονο και γενικότερα ότι τον χτύπησε.

Για το περιστατικό προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Ιστιαίας, ενώ ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης σοβαρής σωματικής βλάβης.