Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για την «DRAGON BALL SUPER: Super Hero»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 10:17 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για την «DRAGON BALL SUPER: Super Hero»

«Καραγκιόζης, the movie», «Απέραντη Αγάπη», «DRAGON BALL SUPER: Super Hero» και «Άγρια Νύχτα» οι ταινίες της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην Αίθουσα 1 του Cinepolis Γαλαξίας προβάλεται η παιδική ταινία «Καραγκιόζης, the movie» που φέρνει για πρώτη φορά τον αγαπημένο λαϊκό ήρωα στην μεγάλη οθόνη και η ταινία «Απέραντη Αγάπη» με την Πενέλοπε Κρουζ.

Στην Αίθουσα 2 προβάλεται, για πρώτη φορά σε κινηματογράφους το «DRAGON BALL SUPER: Super Hero» και η εκρηκτική κωμωδία δράσης «Άγρια Νύχτα»

 Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «DRAGON BALL SUPER: Super Hero».

Το Cinepolis Γαλαξίας είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «Καραγκιόζης, the movie», «Απέραντη Αγάπη», «DRAGON BALL SUPER: Super Hero» και «Άγρια Νύχτα» ξεκινούν από την Πέμπτη (8/12).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (9/12) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Καραγκιόζης, the movie»

Περίληψη
Ο Διοικητής του χωριού αποφασίζει να διορίσει έναν δημόσιο γραμματέα για την εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς οι υπάλληλοί του αναγκάζονται να παραμελούν την εργασία τους για να εξυπηρετούν τους αναλφάβητους συμπολίτες τους στην γραπτή τους επικοινωνία.
Ο Χατζηαβάτης αναλαμβάνει να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για τη θέση, ώσπου συναντά τον Καραγκιόζη που τον εντυπωσιάζει με τις γραμματικές γνώσεις που λέει πως έχει και η αναζήτηση λαμβάνει τέλος! Μετά από μια ξεκαρδιστική συνάντηση με τον Διοικητή, ο Καραγκιόζης γίνεται ο Γραμματικός του χωριού και πιάνει, γεμάτος όρεξη και άδειος γνώσεων, μολύβι και χαρτί.

Σκηνοθεσία: Άκης Καρράς, Χρήστος Λειβαδίτης, Αικατερίνη Παπαγεωργίου
Ηθοποιοί: Άθως Δανέλλης, Έλενα Μαραγκού

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Απέραντη Αγάπη»

Περίληψη
Ρώμη, δεκαετία 1970: Η Κλάρα (Πενέλοπε Κρουζ) και ο Φελίτσε (Βιντσέντζο Αμάτο) έχουν μόλις μετακομίσει σε ένα καινούριο διαμέρισμα. Ο γάμος τους έχει φτάσει σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή: δεν είναι πια ερωτευμένοι, αλλά δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τον γάμο. Τα παιδιά τους είναι το μόνο που τους κρατάει μαζί. Η Αντριάνα (Λουάνα Τζουλιάνι), η μεγαλύτερη κόρη, έγινε μόλις 12 χρονών. Οι εναλλαγές διάθεσης της Κλάρα και η ολοένα και μεγαλύτερη ένταση ανάμεσα στους γονείς της διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια της. Η Αντριάνα νιώθει δυσφορία με το όνομα και την ταυτότητα της και η επίμονη προσπάθεια της να πείσει τους πάντες ότι είναι αγόρι, κλυδωνίζει την ήδη εύθραυστη ισορροπία της οικογένειας. Όσο τα παιδιά αναζητούν καθοδήγηση από το περιβάλλον τους, είτε μία φωνή από ψηλά είτε ένα τραγούδι στην τηλεόραση, όλα αλλάζουν, μέσα και έξω.
 

Σκηνοθεσία: Emanuele Crialese
Ηθοποιοί: Penelope Cruz, Vincenzo Amato, Elena Arvigo, Filippo Pucillo, Luana Giuliani, Carlo Gallo

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«DRAGON BALL SUPER: Super Hero»

Περίληψη
Ο στρατός της Κόκκινης Κορδέλας από το παρελθόν του Goky επέστρεψε με δύο νέα ανδροειδή (Gamma 1 & Gamma 2) που θα αποτελέσουν τη νέα πρόκληση για τον ίδιο και τους φίλους του.

Σκηνοθεσία: Τετσούρο Κοντάμα
Ηθοποιοί:

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Άγρια Νύχτα»

Περίληψη
Μια ομάδα επίλεκτων μισθοφόρων εισβάλλει την παραμονή των Χριστουγέννων σε μια πλούσια οικογενειακή κατοικία. Eκεί θα κρατήσει ομήρους όσους βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν τη χρονιάρα μέρα.
Όμως η ομάδα των πληρωμένων εκτελεστών δεν είναι προετοιμασμένη για έναν απρόσμενο εχθρό που αιφνιδιαστικά θα βάλει φρένο στα σχέδια τους.
Ο ... Άγιος Βασίλης θα είναι εκεί τη νύχτα των Χριστουγέννων και για κακή τους τύχη, δεν είναι καθόλου άγιος.
Εκρηκτική κωμωδία δράσης γύρω από μια εντελώς αναπάντεχη ομηρία που έχει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

Σκηνοθεσία: Τόμι Γουϊρκόλα
Ηθοποιοί: Ντέιβιντ Χάρμπουρ, Τζον Λεγκουϊζάμο

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «Καραγκιόζης, the movie» στις 18:00 στην Αίθουσα 1
  • «Απέραντη Αγάπη» στις 21:00 στην Αίθουσα 1
  • «DRAGON BALL SUPER: Super Hero» στις 19:30 στην Αίθουσα 2
  • «Άγρια Νύχτα» στις 22:00 στην Αίθουσα 2

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση