Νέος ηλεκτρονικός εξοπλισμός στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 10:34 Νέος ηλεκτρονικός εξοπλισμός στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας

Το ευχαριστώ στον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα…

Τις θερμές ευχαριστίες τους προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα, εκφράζει η Σχολική Κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Λαμίας, οι Σύλλογοι Διδασκόντων, Γονέων & Κηδεμόνων και Μαθητών), για την προμήθεια δώδεκα ανακατασκευασμένων υπολογιστικών συστημάτων.

Πρόκειται για κεντρικές μονάδες, πληκτρολόγια και ποντίκια, που συντέλεσαν στον εκσυγχρονισμό του εργαστηρίου Πληροφορικής του σχολείου.

«Με τον σύγχρονο αυτό εξοπλισμό θα είναι πλέον δυνατή η εφαρμογή νέων σύγχρονων διδακτικών μεθόδων στην Πληροφορική, όπως η αξιοποίηση των εκπαιδευτικών πακέτων ρομποτικής που διέθετε, αλλά και στα υπόλοιπα μαθήματα του αναλυτικού προγράμματος», σημειώνει ο Διευθυντής του Σχολείου, Νίκος Τζήμας και προσθέτει:

«Με τον νέο αυτό εξοπλισμό, θα είναι δυνατή και η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών του σχολείου μας στην καλύτερη αξιοποίηση των ΤΠΕ στην διδακτική πράξη σε συνδυασμό με τους νέους διαδραστικούς πίνακες, που πρόσφατα δώρισαν τα Ελληνικά Πετρέλαια στο σχολείο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση