Η φωτογραφία στην μπανιέρα «έκαψε» 19χρονο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 21:24 Η φωτογραφία στην μπανιέρα «έκαψε» 19χρονο ΦΩΤΟ INTIME

Δίωξη για τη σχέση που είχε με ανήλικη…

Τις κατηγορίες της ασέλγειας, παραγωγής και διακίνησης πορνογραφικού υλικού σε βαθμό κακουργήματος αντιμετωπίζει ένας 19χρονος Βολιώτης, που είχε δεσμό με μια 14χρονη και κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του οι γονείς, για ασέλγεια και κατοχή φωτογραφικών.

Για το θέμα είχε γίνει προκαταρκτική που ολοκληρώθηκε και είχε ασκηθεί δίωξη σε βάρος του νεαρού, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είχε δεσμό με την ανήλικη, η οποία δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη και τόσο στο κινητό του τηλέφωνο όσο και της κοπέλας βρέθηκαν φωτογραφίες τους στην μπανιέρα να φορούν τα εσώρουχά τους.

Ο νεαρός απολογήθηκε χθες στον ανακριτή και με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέας υπηρεσίας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους, μέχρι να γίνει η δίκη του.

Ο 19χρονος ισχυρίζεται ότι η κοπέλα του είπε πει ότι ήταν μαθήτρια της Α’ Λυκείου και ο ίδιος νομίζει ότι ήταν 16 χρονών (καθώς μεγαλοδείχνει) και όχι μικρότερη από 15 ετών, όπως αποδείχτηκε.

Πηγή: magnesianews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση