Ο Φθιώτιδος Συμεών στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 21:44 Ο Φθιώτιδος Συμεών στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Φλώρο επισκέφθηκε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στο γραφείο του στο Πεντάγωνο.

Ο Σεβασμιώτατος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και για αρκετή ώρα είχαν μία εποικοδομητική συνάντηση εργασίας επί διαφόρων ζητημάτων με κύριο θέμα αυτό της αναβάθμισης προσεχώς του Κέντρου Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στην Λαμία.

Ο κ. Συμεών επίσης ενημέρωσε τον κ. Αρχηγό για την αγιοκατάταξη του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου και τον προσκάλεσε στον πρώτο εορτασμό του Οσίου, στις 21 και 22 Ιανουαρίου 2023, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση