Μυθική επιγραφή σε τουαλέτα στη Λάρισα: «Πάτα με του ποδάρ»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 11:43 Μυθική επιγραφή σε τουαλέτα στη Λάρισα: «Πάτα με του ποδάρ»

Χαμός έχει γίνει στη Λάρισα με ένα viral σημείωμα σε τουαλέτα τυροπιτάδικου της πόλης.

Ένα σημείωμα σε τουαλέτα τυροπιτάδικου της Λάρισας έχει κάνει... πάταγο στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το gazzetta.gr, αποδεικνύοντας ότι οι κάτοικοι της πόλης έχουν ιδιαίτερα αυξημένη την αίσθηση του χιούμορ.

Συχνά τέτοιες αναρτήσεις γίνονται viral στο διαδίκτυο και ειδικά στο TikTok που έχει γίνει το αγαπημένο social media των Λαρισαίων.

Αυτή τη φορά ένα σημείωμα σε τουαλέτα τυροπιτάδικου στο κέντρο της πόλης έγινε νούμερο ένα αντικείμενο συζήτησης και όχι μόνο αφού αναρτήθηκε στο TikTok. Το ραβασάκι αφορά την λειτουργία της βρύσης και κάνοντας χιούμορ με τη λαρισινή διάλεκτο, καθώς δίνει οδηγίες χρήσεως γράφοντας: «Κιτ κατ. Πάτα με του ποδάρ…».

Για τους μη μυημένους στη λαρισινή διάλεκτο σημαίνει: «Κοίτα κάτω. Πάτα με το πόδι».

Δείτε τη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση