«Μπουμπούκι» με δράση σε όλη την Ελλάδα και τη Λαμία ο 47χρονος που συνέλαβε η ΔΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 09:25 «Μπουμπούκι» με δράση σε όλη την Ελλάδα και τη Λαμία ο 47χρονος που συνέλαβε η ΔΙΑΣ (φωτογραφία αρχείου)

Τρία εντάλματα και 63 μήνες φυλακή τον περίμεναν…

Κάτι παραπάνω από πλούσια ήταν η δράση του 47χρονου, που συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω την περασμένη Πέμπτη (12/1) μαζί με δύο συνεργούς του από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για διάρρηξη σε σπίτι στην Αρτέμιδα Αττικής.

Σε αναλυτικό δελτίο της αστυνομίας, μετά τη δακτυλοσκοπική εξέταση του 47χρονου, προέκυψε ότι είναι και φυγόδικος και φυγόποινος καθώς εκκρεμούν εις βάρος του τρία εντάλματα σύλληψης και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 63 μηνών για εγκληματικές δράσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Μέσα σε αυτές και μία κλοπή στη Λαμία. Αναλυτικά:

- Ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών για σύσταση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές και ληστείες, για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών, απόδραση κρατουμένου και κατοχή παραχαραγμένου νομίσματος.

- Ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Αιγίου για διακεκριμένες κλοπές, τελεσθείσες κατά το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2018 έως τον Ιανουάριο του 2020, στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αχαΐας.

- Ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Αμαλιάδας για περιπτώσεις κλοπών κατ' εξακολούθηση από άτομα που οργανώθηκαν για το σκοπό αυτό.

- Απόφαση Πλημμελειοδικείου Λαμίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (7) μηνών για κλοπή που διαπράχθηκε τον Ιούνιο του 2018 στη Λαμία.

- Απόφαση Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (38) μηνών για κλοπή που διαπράχθηκε το Νοέμβριο του 2017 στο 'Αργος.

- Απόφαση Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (18) μηνών για κλοπή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση