Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας έκοψε την πίτα του και ψήφισε τον προϋπολογισμό 2023

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 09:15 Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας έκοψε την πίτα του και ψήφισε τον προϋπολογισμό 2023

Ποιος κέρδισε το φλουρί…

Με 21 ψήφους υπέρ και 1 κατά, εγκρίθηκε στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας ο προϋπολογισμός για το 2023 στην ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κάτω Τιθορέα.

Η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή εξέφρασε τη βαθιά της ικανοποίηση για την ευρεία πλειοψηφία, στο σύνολο των παρευρισκομένων συμβούλων, σε έναν προϋπολογισμό που όπως αναφέρει «πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου έφτασε προς ψήφιση στο ΔΣ προϋπολογισμός τέτοιου ύψους και συγκεκριμένα 24.238.113,48€, ισοσκελισμένος, που να συμπεριλαμβάνει το σύνολο σχεδόν του Τεχνικού Προγράμματος!».

Συνεχίζοντας η κα Στιβακτή, επισημαίνει ότι ο συγκεκριμένος προϋπολογισμός, «αντικατοπτρίζει το νοικοκύρεμα του Δήμου μας, τη σκληρή δουλειά, τη συνέπεια, τη σταθερότητα και τη συνεργασία που μας διέπει ως Δημοτική Αρχή. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη Διοίκηση του τόπου μας οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε, προγραμματίσαμε, δεσμευτήκαμε. Σήμερα, παρά τις όποιες αντικειμενικές δυσκολίες και οικονομικές δυσχέρειες, βλέπουμε τους κόπους μας να ανταμείβονται και τα όνειρά μας να πραγματοποιούνται και αισθανόμαστε  υπερήφανοι μα και δυνατοί, έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε νέα πρόκληση».

Στην πρώτη συνεδρίαση για το 2023, η Δήμαρχος μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αντώνη Πόρρο, έκοψαν τη Βασιλόπιτα, που ευλόγησε ο Πατέρας Ευάγγελος Τσαπρούνης, ενώ τυχερός του φλουριού ήταν ο νέος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Σωτήρης Κουτρομάνος.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση