Στην Καρδίτσα το «χρυσό» δελτίο του Τζόκερ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 10:19 Στην Καρδίτσα το «χρυσό» δελτίο του Τζόκερ

Από τους τελευταίους νομούς που δεν είχαν γευτεί τη συγκεκριμένη επιτυχία…

Ένα πλήρες ατομικό δελτίο Τζόκερ, αξίας 40 ευρώ, ήταν αυτό που απέφερε στον Καρδιτσιώτη κάτοχό του 934.634 ευρώ, στην κλήρωση της Τρίτης 17 Ιανουαρίου.

Το KarditsaLive.Net, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης (18/1) το τυχερό πρακτορείο της κ. Ελισσάβετ Ντέλλα, όπου και κατατέθηκε το δελτίο, και ήδη από πολύ νωρίς είχαν αρχίσει τα τηλεφωνήματα για το ποιος ή ποια μπορεί να είναι το πρόσωπο που έγινε σχεδόν 1 εκ. ευρώ πλουσιότερο εν μία νυκτί.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους στο πρακτορείο το δελτίο ήταν ατομικό και όχι ομαδικό, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιος είναι ο κάτοχός του. Ο ίδιος πάντως ούτε είχε εμφανιστεί, ούτε είχε επικοινωνήσει με το πρακτορείο, μέχρι εκείνη την ώρα.

Σημειώνουμε ότι το συγκεκριμένο 6άρι έβγαλε το ν. Καρδίτσας από τους 5 τελευταίους στην Ελλάδα που δεν είχαν ζήσει τη συγκεκριμένη επιτυχία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση