Το μέλλον στην ενοικίαση αυτοκινήτου για τα ταξίδια είναι online!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 14:15 Το μέλλον στην ενοικίαση αυτοκινήτου για τα ταξίδια είναι online!

Όταν κάνετε τον προγραμματισμό σας για ένα ταξίδι – είτε αυτό αφορά τις καλοκαιρινές ή χειμερινές σας διακοπές είτε απλά ένα επαγγελματικό ταξίδι – πέρα από τις κρατήσεις για τη μεταφορά σας στο μέρος που πρόκειται να ταξιδέψετε και το ξενοδοχείο που θα σας φιλοξενήσει, αρκετές φορές αναζητάτε και για ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για τις εκεί μετακινήσεις σας.

Τα προηγούμενα χρόνια αυτή η διαδικασία γινόταν είτε μέσα από κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο είτε όταν φτάνατε στο αεροδρόμιο προορισμού, από τα εκεί γραφεία των εταιρειών ενοικίασης.

Πλέον όμως η διαδικασία έχει αλλάξει και οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων έχουν γίνει πολύ πιο εύκολες και – το σημαντικότερο – πιο προσιτές σε όλους τους ταξιδιώτες καθώς προσφέρουν ευέλικτες λύσεις και επιλογές που δεν υπήρχαν παλαιότερα, όπως η ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς εγγύηση ενώ ταυτόχρονα έχετε πλήρη μικτή ασφάλεια ώστε να μην ανησυχείτε για καμία ζημιά που μπορεί να προκαλέσετε στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

Γιατί σας συμφέρει η online ενοικίαση αυτοκινήτου

Κάνοντας κράτηση για το αυτοκίνητό σας online, ξεμπερδεύεται από το άγχος της διαθεσιμότητας και είστε σίγουρος ότι όταν θα φτάσετε στον προορισμό σας, το αυτοκίνητο θα σας περιμένει!

Σε διαφορετική περίπτωση, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με την υψηλή ζήτηση, η διαθεσιμότητα των οχημάτων σε δημοφιλείς προορισμούς αρκετές φορές είναι sold out.

Έχοντας προνοήσει και κλείνοντας online το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο δεν έχετε το άγχος της εύρεσης και επιπλέον γλιτώνετε αρκετή αναμονή για την παραλαβή του οχήματος.

Πέρα από το πλεονέκτημα της διαθεσιμότητας όμως, η online ενοικίαση αυτοκινήτου σας προσφέρει επιπλέον τη δυνατότητα να συγκρίνετε τιμές ανάμεσα σε διαφορετικές εταιρείες ενοικίασης και να επιλέγετε το όχημα ή την κατηγορία αυτοκινήτου που επιθυμείτε, ανάλογα τις ανάγκες σας!

Επιπλέον, ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα είναι ότι πλέον έχουν αρχίσει οι εταιρείες και προσφέρουν ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς εγγύηση.

Θυμάστε τα προηγούμενα χρόνια που χρειαζόταν να είστε κάτοχος πιστωτικής κάρτας για να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο ή να πληρώσετε ένα μεγάλο ποσό ως εγγύηση; Ε, ξεχάστε το!

Πλέον μπορείτε να ενοικιάζετε αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική κάρτα απλά και μόνο πληρώνοντας online με τη χρεωστική σας κάρτα ή μέσω τραπεζικής μεταφοράς από το ebanking σας!

Πρόσθετα πλεονεκτήματα της ενοικίασης αυτοκινήτου μέσω ίντερνετ

Πέρα από όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα, η ενοικίαση μέσω ίντερνετ σας προσφέρει κι άλλα θετικά που δεν υπήρχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Μαζί με τη δυνατότητα να κλείνετε όχημα χωρίς πιστωτική κάρτα, έχετε και δωρεάν πλήρη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου για οτιδήποτε ζημιά συμβεί (εκτός των εξαιρέσεων) και έχετε εσείς την υπαιτιότητα!

Δηλαδή αν τρακάρετε με άλλο όχημα και η ευθύνη είναι δική σας, τότε η μικτή ασφάλεια θα σας καλύψει και δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για τις ζημιές που προξενήσατε στο όχημα που νοικιάζετε!

Τέλος, κλείνοντας την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας onlineμπορείτε να τη διαμορφώσετε με εξτρά αξεσουάρ όπως την προσθήκη παιδικού καθίσματος, αλυσίδες χιονιού για το χειμώνα, σύστημα πλοήγησης gps, κτλ.

Τοποθεσίες παραλαβής και παράδοσης σε όλη την Ελλάδα

Κι αν νομίζατε πως όλα τα παραπάνω ισχύουν μόνο για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα, κάνετε μεγάλο λάθος!

Μέσα από το Car24 και τους συνεργάτες του, μπορείτε να νοικιάζετε οχήματα σε όλη την Ελλάδα απολαμβάνοντας τα μοναδικά πλεονεκτήματα της μη χρήσης πιστωτικής κάρτας, της μη καταβολής εγγύησης και έχοντας πάντα πλήρη μικτή ασφάλεια για το αυτοκίνητό σας!

Ενδεικτικά, στην Αθήνα υπάρχουν παραπάνω από 60 τοποθεσίες παραλαβής και παράδοσης όπως το αεροδρόμιο Αθηνών, σταθμοί Μετρό, νοσοκομεία και άλλα σημεία ενδιαφέροντος ενώ σε κάθε πόλη της Ελλάδας υπάρχουν 1-2 σταθμοί παράδοσης και παραλαβής των αυτοκινήτων σε τοποθεσίες όπως λιμάνια ή αεροδρόμια.

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα του Car24 θα δείτε την ευκολία στη διαδικασία της κράτησης καθώς και την εύρεση της καλύτερης προσφοράς πάνω στην ενοικίαση αυτοκινήτου.

Είτε σχεδιάζετε μια απόδραση για ένα Σαββατοκύριακο είτε οργανώνετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο θα γίνει ο καλύτερος σύντροφός σας για αξέχαστες και ξέγνοιαστες ημέρες ξεκούρασης!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση