41 άτομα για 8 μήνες ζητεί ο Δήμος Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 22:44 41 άτομα για 8 μήνες ζητεί ο Δήμος Μακρακώμης

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα ενός (41) ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα ανακοίνωσε ο Δήμος Μακρακώμης.

Οι θέσεις είναι διάρκειας 8 μηνών και συγκεκριμένα:

ΔΕ Ηλεκτρολόγων - 2 θέσεις

ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου Εκσκαφέας- Φορτωτής (JCB) - 2

ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου Ισοπεδωτής γαιών (GRADER) - 2

ΔΕ Οδηγών (Γ΄ ή C κατηγορίας) - 5

ΔΕ Τεχνιτών Γενικά (Βοηθών Υδραυλικών) - 4

ΔΕ Τεχνιτών Γενικά (Τεχνιτών Αμαξωμάτων) - 1

ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων - 5

ΥΕ Εργατών Καθαριότητας - 20

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΗΜΟΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ, Αφών Πάππα 2, Τ.Κ. 35003, Σπερχειάδα, απευθύνοντάς την στο Αυτοτελές Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών/Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, υπόψιν κας Δήμητρας Μπελαλή (τηλ. επικοινωνίας: 2236350215).

Αναλυτικά ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση