Cinepolis Γαλαξίας: Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Βαβυλώνα»!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 08:04 Cinepolis Γαλαξίας: Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Βαβυλώνα»!

«Η μικρή πυροσβέστης», «Βαβυλώνα», «Η Φάλαινα» και «Πίσω από τις θυμωνιές» οι ταινίες της εβδομάδας στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην Αίθουσα 1 του Cinepolis Γαλαξίας προβάλλονται «Η μικρή πυροσβέστης»: Η ταινία κινουμένων σχεδίων για μια γενναία ηρωίδα και η πολυσυζητημένη ταινία «Βαβυλώνα»: Το πρωτότυπο έπος με πρωταγωνιστές τον Μπραντ Πιτ και τη Μάργκοτ Ρόμπι, αποτυπώνει την ακμή αλλά και την παρακμή πολλών χαρακτήρων, στο πέρασμα της χειρότερης περιόδου του Χόλιγουντ.

Στην Αίθουσα 2 προβάλονται «Η Φάλαινα» του Ντάρεν Αρονόφσκι με τη συγκλονιστική ερμηνεία του Μπρένταν Φρέιζερ και η δραματική ταινία «Πίσω από τις θυμωνιές».

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Βαβυλώνα».

Οι προβολές των ταινιών ξεκινούν από την Πέμπτη (19/1).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (20/1) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Η μικρή πυροσβέστης»

Περίληψη
Από τότε που ήταν μικρή, η Τζόρτζια έχει ένα όνειρο: να γίνει πυροσβέστης, όπως ήταν ο πατέρας της. Δυστυχώς, στη Νέα Υόρκη του 1932 δεν επιτρέπεται στις γυναίκες να ασκούν αυτό το επάγγελμα. Όταν οι πυροσβέστες της πόλης εξαφανίζονται ένας-ένας καθώς προσπαθούν να κατασβήσουν μία μυστηριώδη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στο Μπρόντγουεϊ, η Τζόρτζια αρπάζει την ευκαιρία και μεταμφιέζεται σε έναν αδέξιο νεαρό εθελοντή πυροσβέστη στα ίχνη του εμπρηστή. Πρέπει να παίξει τον ρόλο της τέλεια, ειδικά μπροστά στον πατέρα της, που είναι επικεφαλής αυτής της επικίνδυνης αποστολής.
 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

 

«Βαβυλώνα»

Περίληψη
Η ταινία ακολουθεί την άνοδο και την πτώση πολλαπλών χαρακτήρων κατά τη διάρκεια μιας περιόδου αχαλίνωτης παρακμής και ακολασίας στις απαρχές του Χόλυγουντ. Ο Μπραντ Πιτ υποδύεται τον Τζακ Κόνραντ, έναν αστέρα του κινηματογράφου που ξέρει από πάρτι, με την Μαργκότ Ρόμπι να πρωταγωνιστεί ως Νέλι ΛαΡόι, μια επίδοξη ηθοποιό, τον Ντιέγκο Κάλβα ως Μάνι Τόρες, έναν άνθρωπο που θα έκανε τα πάντα για να εργαστεί στις ταινίες και την Λι Τζουν Λι ως Lady Φέι Ζου, ένα χαρακτήρα βασισμένο στον κινηματογραφικό θρύλο της Μέι Γουόνγκ, η οποία θεωρείται ως η πρώτη Κινεζοαμερικανίδα σταρ του σινεμά, στο Χόλιγουντ.
 

Σκηνοθεσία: Damien Chazelle
Ηθοποιοί: Olivia Wilde, Margot Robbie, Jean Smart, Tobey Maguire, Samara Weaving, Eric Roberts, Phoebe Tonkin, Lukas Haas, Spike Jonze, Sarah Ramos, Jeff Garlin, Kelly Daly, Jennifer Grant, Michael Peter Balzary (Flea), Brad Pitt, Katherine Waterston

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

 

«Η Φάλαινα»

Περίληψη
Ένας ερημίτης καθηγητής αγγλικών που πάσχει από σοβαρή παχυσαρκία, προσπαθεί να συνδεθεί ξανά με την αποξενωμένη κόρη του, σε μία τελευταία απόπειρα να εξιλεωθεί.

Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφσκι
Ηθοποιοί: Μπρένταν Φρέιζερ, Χονγκ Τσάου, Σέιντι Σινκ, Σαμάνθα Μόρτον, Τάι Σίμπκινς

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

 

«Πίσω από τις θυμωνιές»

Περίληψη
Ένας ψαράς και αγρότης, κάτοικος ενός παραλίμνιου χωριού στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας, πνιγμένος στα χρέη, αρχίζει να μεταφέρει μετανάστες με τη βάρκα του έναντι αδράς αμοιβής. Η γυναίκα του, νοικοκυρά και εκκλησάρισσα του χωριού, αναζητά τον πραγματικό Λόγο του Θεού, ενώ η κόρη τους προσπαθεί να ορίσει τη ζωή της μέσα στο καταπιεστικό περιβάλλον στον οποίο ζει. Μέχρι που ένα τραγικό γεγονός θα αλλάξει τις ισορροπίες και θα φέρει τους τρεις ήρωες μπροστά σε προσωπικά αδιέξοδα και αδυναμίες, με τον καθένα να πρέπει να αναλογιστεί για πρώτη φορά στη ζωή του το κόστος των πράξεών του.
 

Σκηνοθεσία: Ασημίνα Προέδρου
Ηθοποιοί: Ζόε Σαλντάνα, Σαμ Γουόρθινγκτον, Σιγκούρνι Γουίβερ, Στίβεν Λανγκ, Κλιφ Κέρτις, Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ, Σ.Σ.Χ.Πάουντερ, Έντι Φάλκο, Τζεμέιν Κλεμέντ, Κέιτ Γουίνσλετ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «Η μικρή πυροσβέστης» στις 18:00 (μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά) στην Αίθουσα 1
  • «Βαβυλώνα» στις 20:30 στην Αίθουσα 1
  • «Η Φάλαινα» στις 19:15 στην Αίθουσα 2
  • «Πίσω από τις θυμωνιές» στις 22:00 στην Αίθουσα 2

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση