Συνελήφθη στο Καρπενήσι 51χρονος για απάτες στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 08:10 Συνελήφθη στο Καρπενήσι 51χρονος για απάτες στην Κύπρο

Ένταλμα σύλληψης για Λαμιώτη με ναρκωτικά…

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης (18-01-2023) στο Καρπενήσι ένας 51χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε το από 30-12-2022 Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης των Κυπριακών Αρχών.

Μετά από συνεργασία των Ελληνικών και Κυπριακών Αρχών και κατόπιν Παραγγελίας της Εισαγγελίας Εφετών Λαμίας, συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, για τα αδικήματα της Κυπριακής Νομοθεσίας:

• Εξασφάλιση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις,

• ποινικοποίηση απάτης σχετιζόμενης με ηλεκτρονικό υπολογιστή και

• νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Επίσης μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης είχαμε μία ακόμη σύλληψη, στη Λαμία αυτή τη φορά, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, 28χρονου Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε το από 16-11-2022 Ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Λαμίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

 Και οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση