Αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα - Σώος ο οδηγός

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 18:53 Αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα - Σώος ο οδηγός (ΦΩΤΟ αρχείου)

Επιστρατεύτηκε γερανός για την ανάσυρσή του…

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές σήμερα Παρασκευή (20/1), η Λιμενική Αρχή Βόλου για την πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος εντός της θάλασσας, στην περιοχή “ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ” Αγριάς Μαγνησίας.

Στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν το αυτοκίνητο να βρίσκεται εντός της θάλασσας σε βάθος περίπου τριάντα εκατοστών. Ο μοναδικός επιβαίνων, εντοπίστηκε καλά στην υγεία του εκτός θάλασσας, έχοντας απεγκλωβιστεί μόνος του από το όχημα.

Κατά δήλωσή του, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να καταλήξει μέσα στη θάλασσα σε σημείο που δεν ήταν βαθιά.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ενώ το εν λόγω όχημα ανασύρθηκε από τη θάλασσα με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος, χωρίς να παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση