Φθιώτιδα: Άφησαν την είσοδο του χωριού χωρίς ρεύμα και τα καλώδια στον αέρα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 07:50 Φθιώτιδα: Άφησαν την είσοδο του χωριού χωρίς ρεύμα και τα καλώδια στον αέρα (ΦΩΤΟ)

Εκτός της μεγάλης ζημιάς και των προβλημάτων φωτισμού που προκάλεσαν, έθεσαν σε κίνδυνο και τη ζωή διερχόμενων πολιτών…

Δεν έχουν το Θεό τους οι γνωστοί - άγνωστοι «κυνηγοί χαλκού» που εκτός της ζημιάς εκατοντάδων ή και χιλιάδων ευρώ που προκαλούνε, θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και τη σωματική ακεραιότητα ανυποψίαστων πολιτών!

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ στην είσοδο της Κοινότητας Αυλακίου Στυλίδας, όπου οι θρασύτατοι δράστες έκλεψαν 50 μέτρα από το δημοτικό φωτισμό, αφήνοντας χωρίς φως όλη την είσοδο του χωριού, περίπου 500 μέτρα.

Για να πάρουν τα παραπάνω μέτρα καλωδίων, προκάλεσαν ζημιές και στις τσιμεντένιες κολώνες, εκτός από το δίκτυο, αφήνοντας φυσικά εκτεθειμένη και την ηλεκτρολογική παροχή που θα μπορούσε να προκαλέσει ηλεκτροπληξία σε ανυποψίαστο περαστικό.

Ευτυχώς οι άνθρωποι της τοπικής κοινότητας αντέδρασαν γρήγορα και με ηλεκτρολόγο του χωριού, επενέβησαν να μονώσουν όσα καλώδια είχαν απομείνει στον αέρα και είχαν βέβαια ρεύμα!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση