Λαμία: Πήγε να ανάψει το καντήλι του γιου της και βρήκε το αμάξι σπασμένο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 07:55 Λαμία: Πήγε να ανάψει το καντήλι του γιου της και βρήκε το αμάξι σπασμένο (φωτογραφία αρχείου)

Αναζητείται ο δράστης ή οι δράστες…

Οργή προκαλεί η πράξη άγνωστου ή άγνωστων δραστών που έσπασαν το παράθυρο αυτοκινήτου έξω από νεκροταφείο με σκοπό την κλοπή.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας (23/1) έξω από το παλιό νεκροταφείο της Ανθήλης, όπου μια γυναίκα είχε μεταβεί προκειμένου να ανάψει το καντηλάκι του γιου της.

Όταν γύρισε στο αμάξι βρήκε το παράθυρο σπασμένο και μια τσάντα με προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα να έχει κάνει φτερά.

Θυμίζουμε ότι ανάλογο περιστατικό καταγράφηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου έξω από το νεκροταφείο Στυλίδας, με τους άγνωστους δράστες να αρπάζουν τσάντα μέσα από ένα κόκκινο Golf.

Στην τελευταία περίπτωση πάντως, εκείνη την ώρα υπήρχαν τουλάχιστον άλλα τρία άτομα στο παλιό και στο νέο νεκροταφείο Ανθήλης και υπάρχει η αισιοδοξία ότι κάποιος, κάτι θα είδε ώστε να ενημερώσει σχετικά τις αρχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση