Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Οι Δικηγόροι έκοψαν τη Βασιλόπιτά τους (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 11:17 Λαμία: Οι Δικηγόροι έκοψαν τη Βασιλόπιτά τους (ΦΩΤΟ)

Ευχές για τη νέα χρονιά που φέρνει εκλογικές αναμετρήσεις…

Σε μια όμορφη εκδήλωση ο Δικηγορικός Σύλλογος Λαμίας έκοψε την Άγια Βασιλόπιτα το βράδυ της Τρίτης 24 Ιανουαρίου, στα Γραφεία του Συλλόγου στην οδό Καποδιστρίου έναντι του Δικαστικού Μεγάρου.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Φθιώτιδος, ο οποίος μετέφερε και τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Συμεών, οι ποιμαντικές υποχρεώσεις του οποίου τον ήθελαν στη Βόρεια Ελλάδα σε Θεσσαλονίκη και Καστοριά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επίσημοι, μεταξύ αυτών οι Βουλευτές Γιώργος Κοτρωνιάς και Γιάννης Σαρακιώτης (ανειλημμένες υποχρεώσεις τον ανάγκασαν να αποχωρήσει γρήγορα), ο Περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας, από το Δήμο Λαμιέων ο Δήμαρχος Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Κυροδήμος και ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Φώσκολος που έχουν και οι τρεις την ιδιότητα του δικηγόρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αποστολόπουλος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Υποστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος, ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς, ο Διοικητής των ΓΝ Λιβαδειάς - Θήβας και Δικηγόρος Θάνος Τσαντήλας, ο Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας Χριστόφορος Τσαλικίδης, ο Προϊστάμενος Ειρηνοδικείου Λαμίας Ευάγγελος - Ευστάθιος Λερίου, η Πταισματοδίκης Ελένη Παππά και πάρα πολλοί δικηγόροι.

Ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθανάσιο Μακρυγιάννη για να τον ενημερώσει ότι είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και δεν μπορούσε να βρίσκεται στη Λαμία.

Ο κ. Μακρυγιάννης ευχαρίστησε από την πλευρά του θερμά όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη για να ανταπεξέρθουν στις προκλήσεις του νέου έτους. Μην ξεχνάμε ότι ο δικηγορικός κόσμος βρίσκεται σε κατάσταση διεκδίκησης των αποζημιώσεων τους από τη νομική βοήθεια και για τη μη αύξηση των ασφαλιστικών τους εισφορών, ενώ σε τοπικό επίπεδο υπάρχει και το θέμα του νέου Δικαστικού Μεγάρου που επιτέλους έχει δρομολογηθεί.

Επίσης λόγω του ότι το 2023 είναι χρονιά εκλογών, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συναδέλφους του που πρόκειται να εμπλακούν στις εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δείτε φωτογραφίες από την κοπή πίτας του ΔΣΛ: