Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθιώτιδα: Η επέλαση του χιονιά στα ορεινά των δήμων Λαμιέων & Μακρακώμης (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 23:50 Φθιώτιδα: Η επέλαση του χιονιά στα ορεινά των δήμων Λαμιέων & Μακρακώμης (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα χιονίσει και στα 600 μέτρα. Στο πόδι όλες οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας…

Αυξήθηκε η ένταση του χιονιού το βράδυ της Τετάρτης (25/1) στα ορεινά των δήμων Λαμιέων και Μακρακώμης, με τη χιονόστρωση να παρατηρείται έντονη και στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου.

Η μάχη των μηχανημάτων της Περιφέρειας πριν τη σήραγγα «Παύλος Μπακογιάννης» στα όρια των νομών Φθιώτιδας και Ευρυτανίας είναι εντυπωσιακή.

Δείτε το βίντεο:

Εντυπωσιακή είναι η χιονόπτωση όμως και στα ορεινά χωριά του Δήμου Λαμιέων.

Το βίντεο είναι από το δρόμο για την όμορφη Παύλιανη, όπου η χιονόπτωση είναι έντονη.

Σύμφωνα με το τελευταίο ενημερωτικό από τη ΓΓ Πολιτικής Προστασίας για τη Φθιώτιδα το υψόμετρο των περιοχών που θα δεχτεί χιονόπτωση έχει πέσει στα 600 μέτρα.

Εντωμεταξύ όλος ο μηχανισμός της Περιφέρειας Στερεάς στη Φθιώτιδα είναι στο πόδι και θα παραμείνει σε επιφυλακή σε όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας, σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα που μίλησε στο LamiaReport.

Μηχανήματα υπάρχουν παντού σε όλα τα σημεία που ενδεχομένως θα υπάρξει έντονη χιονόπτωση, ενώ υπάρχει ανοιχτή γραμμή με την αστυνομία, την πυροσβεστική και με την πολιτική προστασία των δήμων.