Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 07:49 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις!

«Η Μικρή Πυροσβέστης», «Στη Σκιά του Καραβάτζιο», «Εκτός Ελέγχου», «Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Οττο» και «Η Φάλαινα» οι ταινίες της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην Αίθουσα 1 του Cinepolis Γαλαξίας προβάλονται η παιδική ταινία «Η Μικρή Πυροσβέστης», η δραματική ταινία εποχής «Στη Σκιά του Καραβάτζιο» και η καταιγιστική περιπέτεια «Εκτός Ελέγχου» με τον Τζεράρντ Μπάτλερ.

Στην Αίθουσα 2 προβάλονται το «Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Οττο» με τον Τομ Χανκς να υποδύεται έναν απολαυστικό μισάνθρωπο γκρινιάρη και «Η Φάλαινα» με τη συγκλονιστική ερμηνεία του Μπρένταν Φρέιζερ.

 Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Η Φάλαινα».

Το Cinepolis Γαλαξίας είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «Η Μικρή Πυροσβέστης», «Στη Σκιά του Καραβάτζιο», «Εκτός Ελέγχου», «Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Οττο» και «Η Φάλαινα» ξεκινούν από την Πέμπτη (26/1).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (27/1) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Η Μικρή Πυροσβέστης»

Περίληψη
Από τότε που ήταν μικρή, η Τζόρτζια έχει ένα όνειρο: να γίνει πυροσβέστης, όπως ήταν ο πατέρας της. Δυστυχώς, στη Νέα Υόρκη του 1932 δεν επιτρέπεται στις γυναίκες να ασκούν αυτό το επάγγελμα. Όταν οι πυροσβέστες της πόλης εξαφανίζονται ένας-ένας καθώς προσπαθούν να κατασβήσουν μία μυστηριώδη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στο Μπρόντγουεϊ, η Τζόρτζια αρπάζει την ευκαιρία και μεταμφιέζεται σε έναν αδέξιο νεαρό εθελοντή πυροσβέστη στα ίχνη του εμπρηστή. Πρέπει να παίξει τον ρόλο της τέλεια, ειδικά μπροστά στον πατέρα της, που είναι επικεφαλής αυτής της επικίνδυνης αποστολής.

Σκηνοθεσία: Τέοντορ Τάι, Λοράν Ζεϊτούν

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Στη Σκιά του Καραβάτζιο»

Περίληψη
ταλία 1610. Ο Καραβάτζιο είναι ένας από τους πιο λαμπρούς ζωγράφους της εποχής του, αλλά και επαναστάτης ενάντια στις εκκλησιαστικές επιβολές που υπαγορεύουν τον τρόπο αναπαράστασης των θρησκευτικών θεμάτων. Έχοντας πληροφορηθεί ότι ο Καραβάτζιο απεικονίζει πόρνες, κλέφτες και αλήτες στα έργα του, ο Πάπας ο Παύλος Ε' διατάζει τη μυστική υπηρεσία του Βατικανού να διερευνήσει το θέμα, ώστε να αποφασίσει αν θα χορηγήσει τη χάρη για την οποία ο ζωγράφος έχει υποβάλει αίτηση από τότε που καταδικάστηκε σε θάνατο ως ένοχος δολοφονίας. Ο ερευνητής -γνωστός με το προσωνύμιο «Η σκιά»- ξεκινά την έρευνα που θα τον οδηγήσει στην ανακάλυψη των αντικρουόμενων ελαττωμάτων και αρετών μιας μεγαλοφυΐας, της οποίας η ζωή βρίσκεται στα χέρια του.

Σκηνοθεσία: Μικέλε Πλάτσιντο
Ηθοποιοί: Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Λουί Γκαρέλ, Ιζαμπέλ Ιπέρ, Μικέλε Πλάτσιντο

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Εκτός Ελέγχου»

Περίληψη
Ένας πιλότος θα βρεθεί στη δίνη μιας εμπόλεμης ζώνης όταν εξαιτίας μιας καταιγίδας θα κάνει αναγκαστική προσγείωση στο επιβατηγό αεροσκάφος του.

Σκηνοθεσία: Ζαν-Φρανσουά Ρισέ
Ηθοποιοί: Τζεράρντ Μπάτλερ, Μάικ Κόλτερ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Οττο»

Περίληψη
Ο οσκαρικός Τομ Χανκς πρωταγωνιστεί στην ταινία "Ένας Άνθρωπος που τον Έλεγαν Όττο" (Μαρκ Φόρστερ), κρατώντας το ρόλο ενός μοναχικού, ιδιότροπου και σχολαστικού άντρα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει την απώλεια της γυναίκας του. Διατηρεί μια πειθαρχημένη ρουτίνα, η οποία διαταράσσεται όταν μετακομίζει δίπλα του μια θορυβώδης οικογένεια. Τότε, όμως, ο κύριος Όττο θα έρθει κοντά με την έγκυο μητέρα της φαμίλιας, η οποία θα τον οδηγήσει σε ένα συγκινητικό μονοπάτι αυτογνωσίας.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόρστερ
Ηθοποιοί: Τομ Χανκς, Μαριάνα Τρεβίνο, Ρέιτσελ Κέλερ, Μανουέλ Γκαρσία - Ρούλφο

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Η Φάλαινα»

Περίληψη
Ένας ερημίτης καθηγητής αγγλικών που πάσχει από σοβαρή παχυσαρκία, προσπαθεί να συνδεθεί ξανά με την αποξενωμένη κόρη του, σε μία τελευταία απόπειρα να εξιλεωθεί.

Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφσκι
Ηθοποιοί: Μπρένταν Φρέιζερ, Χονγκ Τσάου, Σέιντι Σινκ, Σαμάνθα Μόρτον, Τάι Σίμπκινς

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «Η Μικρή Πυροσβέστης» Σάββατο & Κυριακή στις 17:00 στην Αίθουσα 1 (μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά)
  • «Στη Σκιά του Καραβάτζιο» στις 19:15 στην Αίθουσα 1
  • «Εκτός Ελέγχου» στις 22:00 στην Αίθουσα 1
  • «Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Οττο» στις 19:00 στην Αίθουσα 2
  • «Η Φάλαινα» στις 22:00 στην Αίθουσα 2

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.