Εκτύπωση αυτής της σελίδας

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Φυσικοθεραπείας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 07:37 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Φυσικοθεραπείας

10-12 Μαρτίου 2023, στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας στη Λαμία - Δείτε πώς θα κάνετε την εγγραφή σας.

Οι φοιτητές του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας καλωσορίζουν με μεγάλη χαρά στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Φυσικοθεραπείας, που θα πραγματοποιηθεί στις 10-12 Μαρτίου 2023 στη Λαμία.

Κύριος στόχος η δημιουργία ενός συνεδρίου με υψηλό επίπεδο, με τη συμμετοχή συμφοιτητών από όλα τα τμήματα Φυσικοθεραπείας της Ελλάδας, αλλά και των υπόλοιπων σχολών Επιστημών Υγείας. Μέσω αυτής της συνάντησης προσδοκούμε να δημιουργήσουμε μια ετήσια διοργάνωση φοιτητικών αλληλεπιδράσεων που θα παροτρύνει την ανταλλαγή ιδεών και θα μας ενώνει. 

Με την προσθήκη της Ολυμπιάδας Φυσικοθεραπευτικής, Γνώσης αποσκοπούμε στη δημιουργία ενός συνεργατικού κλίματος που θα οδηγεί σε πολλαπλά βραβεία και διακρίσεις. Ταυτόχρονα, οι παράλληλες δράσεις που θα πλαισιώσουν τις ημέρες του συνεδρίου θα προσφέρουν αναμφίβολα νέες εμπειρίες και ευκαιρίες στους συνέδρους.

Η Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου θα χαρίσει μια μοναδική διοργάνωση ενός πλούσιου επιστημονικού τριημέρου που συνοδεύεται από δράσεις και εκπλήξεις.

Περιμένουμε τη συμμετοχή όλων των φοιτητών Φυσικοθεραπείας!

Μάθετε περισσότερα, υποβάλετε τις προτάσεις σας και κάντε εγγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα: 1stpsff.physio.uth.gr και στο www.linktr.ee/1stpsff