Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έβγαλε πιστόλι και απείλησε διερχόμενο οδηγό!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 11:29 Έβγαλε πιστόλι και απείλησε διερχόμενο οδηγό!

Απίστευτες σκηνές στον κεντρικό δρόμο Αγριάς - Βόλου…

Ένα απίστευτο θρίλερ βρίσκονταν σε εξέλιξη από χθες το μεσημέρι όταν το τηλεφωνικό κέντρο του «100» δέχτηκε κλήση ότι ο οδηγός ενός οχήματος που κινούνταν από την Αγριά προς Βόλο προσέγγισε προπορευόμενο όχημα και αφού εξύβρισε και απείλησε τον οδηγό του, έβγαλε πιστόλι. Ο οδηγός που απειλούνταν έκοψε ταχύτητα, προκειμένου να τον προσπεράσει ο «νταής» και να φύγει και μετά συνέχισε κανονικά την πορεία του.

Το σκηνικό που παραπέμπει σε κινηματογραφική ταινία δράσης έγινε ενώπιον ανθρώπων, που εκείνη την ώρα περπατούσαν επί της 28ης Οκτωβρίου, έναν από τους πλέον κεντρικούς δρόμους της Αγριάς. Κάποιος από εκείνους που αντιλήφθηκαν το περιστατικό ειδοποίησε το «100» , με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Στο σημείο που καταγγέλθηκε ότι έγινε το συμβάν είχε μαζευτεί κόσμος. Οι υπάλληλοι ενός φαρμακείου, κοντά στο σημείο που διαδραματίστηκαν όλα, βγήκαν και εκείνοι έξω για να δούνε τι συμβαίνει. Τα δύο οχήματα όμως είχαν γίνει «καπνός».

Σαστισμένοι οι πολίτες δεν μπορούσαν να δώσουν σαφείς πληροφορίες στους ένστολους για τα στοιχεία κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του οδηγού που φέρεται να τράβηξε όπλο ή αν προηγήθηκε διαπληκτισμός και τι ακριβώς έχει συμβεί. Το μόνο που ανέφεραν ήταν το χρώμα του αυτοκινήτου και η μάρκα.

Αμέσως δόθηκε εντολή για να γίνει έρευνα και ενημερώθηκαν περιπολικά που εκείνη την ώρα κινούνταν στον δρόμο. Ζητήθηκε να εντοπιστεί το αυτοκίνητο, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που κατάφεραν να συγκρατήσουν οι αυτόπτες μάρτυρες.

Όπως είπαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ καλά πληροφορημένες πηγές μέχρι αργά το απόγευμα δεν είχε καταστεί εφικτό να εντοπιστεί ο οδηγός του οχήματος.

Αυτό όπως είναι φυσικό περιέπλεξε ακόμη περισσότερο την υπόθεση, καθώς παραμένουν τα ερωτηματικά αναφορικά με τα αίτια που προκάλεσαν τον τρόμο σε έναν κεντρικό δρόμο της Αγριάς.

Έμπειροι αστυνομικοί που ρωτήθηκαν θεωρούν ότι δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια: Είτε οι δύο οδηγοί ήταν γνωστοί μεταξύ τους, έχουν κάποιες διαφορές και ο ένας οδηγός επιχείρησε να τρομοκρατήσει τον άλλο επιδεικνύοντας του το όπλο, είτε μεσολάβησε κάτι την ώρα που και τα δύο οχήματα κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση, με αποτέλεσμα ο θερμοκέφαλος οδηγός να τραβήξει πιστόλι, για το οποίο όμως αν δεν εξακριβωθούν τα στοιχεία του δράστη δεν μπορεί να ελεγχθεί.

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ