Ένταση μεταξύ αγροτών και αστυνομίας - Γενική Συνέλευση στον Ε65 (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 14:27 Ένταση μεταξύ αγροτών και αστυνομίας - Γενική Συνέλευση στον Ε65 (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκέντρωση αγροτών χωρίς τρακτέρ στον Ε65, συμφωνήθηκε τελικά μεταξύ των συγκεντρωμένων στον κόμβο της Καρδίτσας και της αστυνομίας.

Στο μπλόκο συμμετέχουν και αγρότες από τον Παλαμά, στους οποίους είχε κοπεί αρχια΄η διέλευση στο οδικό τμήμα μεταξύ Ματαράγκας και Δέλτα Καρδίτσας (κόμβος Ε65).

Όπως μεταδίδει το KarditsaLive.Net, περί τη 1μ.μ. επικράτησε αναταραχή καθώς οι αγρότες προσπάθησαν να μετακινήσουν όχημα της ΕΛΑΣ για να ανέβουν πάνω στον Ε-65 και ακολούθησαν διαπληκτισμοί ενώ έπεσαν και δακρυγόνα.

Δείτε βίντεο:

Λίγο αργότερα επετράπη στους συγκεντρωμένους αγρότες να ανεβούν στον Ε65 χωρίς οχήματα και αναμένεται να γίνει συνέλευση ώστε να αποφασιστεί το πλαίσιο συνέχισης της κινητοποίησης στο σημείο.

Σύμφωνα με το. Κ. Τζέλλα, πρόεδρο της ΕΟΑΣΚ στο σημείο αναμένονται αγρότες και από τα Τρίκαλα και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η συνέλευσή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση