Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νεκρός μετανάστης στην Εύβοια - Διασώθηκαν 15 άτομα ανάμεσά τους δύο παιδιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 10:54 Νεκρός μετανάστης στην Εύβοια - Διασώθηκαν 15 άτομα ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΦΩΤΟ αρχείου)

Συνελήφθη 28χρονος Έλληνας που φέρεται να είχε αναλάβει τη μεταφορά τους στα ενδότερα…

Με τη ζωή του πλήρωσε το ταξίδι στην Ελλάδα, ένας ηλικιωμένος πιθανότατα από τη Συρία, που σύγχρονοι δουλέμποροι υποτίθεται θα τον βοηθούσαν να περάσει με ασφάλεια από τα παράλια της Τουρκίας προς την ελευθερία.

Το άψυχο σώμα του, εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης (31/1) σε απόκρημνη παραλία του Λιμνιώνα Ευβοίας, όπου οι Λιμενικοί συνέλαβαν επίσης ακόμη 15 μετανάστες - πρόσφυγες, εκ των οποίων τα δύο μικρά παιδιά!

Ο τρόπος με τον οποίο η συγκεκριμένη ομάδα έφτασε στα παράλια της Εύβοιας που βρίσκονται στην πλευρά του Αιγαίου, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο από τους Λιμενικούς συνελήφθη και ένας 28χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε πλησίον του σημείου και με το φορτηγάκι του φέρεται ότι ετοιμαζόταν να μεταφέρει τους ανθρώπους στα ενδότερα.

Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί και την προανάκριση και ολοκληρώνει τη διαδικασία για την τύχη αυτών των ανθρώπων.